FÜLES

Megint kínos képek készültek Meghanról és Harryről

A sussexi hercegi pár nagy természetvédő papíron, de a magánéletben mégsem figyelnek annyira a környezetre.
  • Szerző: The_M

Az elmúlt napok nem alakultak éppen a legfényesebben Meghan és Harry számára, begyűjtöttek néhány új ellenséget. Előbb az derült ki, hogy a hercegné egykori legjobb barátnője, Jessica Mulroney egy tényfeltáró könyvre készül, bosszúból, amiért Meghan magára hagyta a rasszista-botrányában. Majd a környezetvédők támadtak a sussexi hercegi párra.

A természet és a Föld megmentésére szervezett konferenciákon Harryék mindig hangosan kiabálnak, hogy kinek, mit kell változtatnia azért, hogy ne pusztuljon el a bolygónk. Ám, amikor nem az önmarketingről van szó, akkor a legkevésbé sem érdekli őket a környezetvédelem. Ennek remek bizonyítéka, hogy a legfrissebb fotókon egy Cadillac SUV-ba szálltak be. Az egyik legtipikusabb jelenkori amerikai autót „gigantikus benzinzabálónak” írják le az autós szakértők.

Meghanék megtehetnék, hogy elektromos vagy valamilyen hibrid autóval, esetleg egy gazdaságosabb benzinessel járjanak Los Angelesben, de ők inkább a legnagyobb, legkényelmesebb megoldást választották. Ami környezettudatosság szempontjából elég kínos.

A párt nem először éri képmutatás miatt támadás, a tavalyi nyár nagy részét azzal töltötték, hogy különböző magángépekkel repkedtek vakációzni. Majd idén tavasszal is ezt a módját választották a repülésnek, amikor új otthonukat keresték. Egy privát repülés pedig jóval nagyobb ökolábnyomot hagy maga után, mint egy menetrend szerinti utasszállító.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?