SZTÁRDZSÚSZ

Minden munkájából kirúgták Meghan legjobb barátnőjét rasszista viselkedése miatt

Jessica Mulroney nem gondolta át elég alaposan, miket ír le, így most közellenséggé vált.
  • Szerző: The_M

Meghan Markle a napokban szívhez szóló videót posztolt, amiben a jelenlegi, rasszizmus elleni harcról, George Floyd haláláról, valamint az egyre több országban fellángoló tüntetésekről beszélt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kanada egyik legismertebb influenszere hasonló nyilatkozatot szeretett volna Meghan legjobb barátnőjétől, Jessica Mulroney-tól. Sasha Exeter azonban nem azt kapta hazája egyik legnépszerűbb emberétől, amire számított. Jessica dühös hangvételű levélben közölte a színes bőrű Exeterrel, hogy gazdag, sikeres fehér nőként ez nem az ő harca, sokkal fontosabb neki, hogy a tévéműsorát reklámozza. Majd megfenyegette Exetert, hogy minden divatcéggel beszélni fog arról, hogy zaklatja, és utalt rá, hogy elintézi, egyik se dolgozzon vele.

Fotó: Getty Images

Sasha megijedt ugyan a fenyegetőző levéltől, de ennek ellenére az Instagramon elmesélte a történteket. Jessicát viszont nem nevezte rasszistának, de a követői így is annak titulálták, és óriási lett a közfelháborodás.

Meghan legrégebbi és legjobb barátnője erre azzal reagált, hogy nyilvánosan bocsánatot kért Exetertől, amiért meggondolatlan és sértő kijelentéseket tett. Főleg annak fényében, hogy a legközelebbi barátja (Meghan) példáján megtanulta, hogy mennyire hátrányos helyzetbe kerülhetnek a színes bőrű emberek. Azonban egy újabb privát üzenetben ismét megfenyegette Exetert, hogy be fogja perelni. Sasha ezt is nyilvánossá tette, és ezzel meg is ásta Jessica karrierjének sírját.

I’ve been silent. Not anymore!⁣ ⁣ I’m used to being so transparent on this platform. I think it’s the main reason why most of you follow me. Today, I’m opening up about something that has been haunting me for the last week. I have felt like a complete fraud fighting for racial equality and using my voice openly here, while letting a white woman silence mine behind closed doors. In sharing this very personal story, I know that I am risking a lot. Opening myself up to criticism, bullying and potential ramifications with my job in this space. However, I must speak my truth. Enough is enough. Hopefully my voice will be heard by many and help change things for the next generation and for my daughter Maxwell... because I will be dammed if my child ever has to deal with this level of ignorance.

Előbb a CTV és a Netflix vette le azonnali hatállyal az esküvői reality show-ját a műsorról, és minden szerződést felbontottak vele. Majd Kanada egyik legnagyobb divatüzlete is kirúgta a marketinges pozícióból. Aztán Kanada legnézettebb magazinműsorából is kitették, soha többé nem lehet ott vendég. Az interneten pedig közellenségként kezelik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?