FÜLES

Leleplezték Vilmos és Katalin szerelmi titkait

Sok olyan dolgot derítettek ki most, melyeket eddig szinte senki nem tudott a cambridge-i hercegi párról.
  • Szerző: The_M

II. Erzsébet és Fülöp herceg mellett egyértelműen Vilmos és Katalin a kedvenc párosa mindenkinek a brit királyi családból. A Harryvel és Meghannal szemben is példaként emlegetett cambridge-i hercegi pár kapcsolata azonban nem mindig volt annyira makulátlan és rózsaszín, mint az utóbbi pár évben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

Erről pedig egy hamarosan megjelenő könyv szerzői derítettek ki mindent. Például azt, hogy Vilmos nem azon a hírhedt főiskolai divatbemutatón nézte ki magának Katalint, hanem már sokkal hamarabb egymásra hangolódtak. Sőt gyakorlatilag együtt éltek, csak egyikükben sem tudatosult, hogy már nem barátok, hanem szerelmesek. Aztán ott a divatbemutató után Vilmos eldöntötte, hogy onnantól nem szomszédos szobáknak alszanak majd az idősebbik Middleton-nővérrel, hanem egy ágyban.

Fotó: Northfoto

De az sem volt eddig közismert, hogy miért is történt a leghosszabb szakításuk, mert az okokról nem igazán beszéltek soha. Ez érthető is, mert Vilmosra nézve elég kellemetlen, hogy akkoriban ő is többre tartotta a bulit és az ivást, mint a kötelességet. Így amikor lehetősége volt a barátaival megszökni egy görög hajóútra, ahol a matrózok mind egytől-egyig csinos hölgyek voltak, azonnal igent mondott. Katalin ellenben annyira nem volt lelkes, hogy el is hagyta a hercegét. Igaz, csak néhány hónapra.

A könyvben kitérnek arra is, hogy a királynő már azelőtt Katalin-rajongó volt, hogy találkoztak volna. Kapcsolatuk első évében Vilmos kikönyörögte az uralkodótól, hogy szegje meg a hagyományokat, és hívja meg a királyi karácsonyra Katalint, annak ellenére, hogy a románcukat sem gyűrűvel, sem házassággal nem szentesítették még. A későbbi hercegné azonban nemet mondott a királynő meghívására, mondván, neki nem kell szánalom meghívó, neki gyűrű kell, és akkor majd találkoznak. II. Erzsébet imádta Katalin bátorságát és határozottságát. Ez azóta is kitart, és óriási az összhang köztük.

Fotó: Northfoto

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?