FÜLES

Katalin hercegné a királynő előtt omlott össze: kiderült a nagy titka

Katalin hercegné teljes őszinteséggel beszélt a királynőnek problémájáról.
  • Szerző: Ripost

Katalin hercegnét igazán jó anyának tartja a közvélemény, miközben a szkeptikusok csak legyintenek, hogy könnyű neki, mert dadák segítik a munkáját. Ez most már valóban így van, ám első gyermekük, György herceg születésekor még úgy tervezték, a hétköznapi emberek példáját követik és megpróbálják maguk megoldani a gyereknevelést.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

Egy rövid időre össze is költöztek Katalin hercegné szüleivel, a nagymama pedig mindenben segített az újdonsült szülőknek. Mindez jó is volt mindaddig, míg vissza nem kellett állniuk a munkába. Vilmos hercegnek számos kötelessége volt, de Katalin hercegné sem maradhatott örökre otthon.

És ez volt az a pont, amikor Katalin hercegné összeomlott – legalábbis ezt állítja a királyi család szakértője, Katie Nicholl.

Katalin hercegné karácsonykor éppen a királynő előtt omlott össze és könnyeivel küszködve vallotta be, sosem gondolta volna, hogy ilyen nehéz a gyereknevelést és a munkát összeegyeztetni. Őszintén beszélt az érzéseiről, hogy mennyire egyedül érezte magát, miután Vilmos herceg is visszaállt dolgozni, és hogy átcsaptak a feje felett a hullámok, amikor már nem tudta a jótékonysági munkát tovább halogatni.

II. Erzsébet királynő szeretettel fordult unokája felesége felé, és ahogy fogalmazott, „elbeszélgetett vele, mint anya az anyával”. És úgy tűnik, sikerült is lelket öntenie bele, ugyanis Katalin felfogadott egy dadát György herceg mellé. A dada a mai napig a család szolgálatában áll.

A királynő pedig még abban is segítette Katalint, hogy szabad bejárást engedélyezett az édesanyjának a palotába. Így Carol Middleton akkor jön és megy, amikor csak akar.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?