FÜLES

Meghannak nem tetszett a kettős mérce, szerinte Katalint jobban szeretik

Kiszivárgott, hogy mi áll a sussexi hercegi pár váratlan brit sajtóbojkottja mögött. Sértődöttség, féltékenység és hiszti.
  • Szerző: The_M

Harry és Meghan alaposan megleptek mindenkit, amikor néhány napja bejelentették, hogy a legnagyobb brit napilapoknak nem nyilatkoznak többé, és nem segítik a munkájukat. A lapok szerkesztősége, az olvasók, de még a Buckingham-palota sajtóosztálya is felháborodott a döntésen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Most pedig Meghan egyik ismerőse elárulta, hogy pontosan miért is született meg ez az elhatározás a sussexi hercegi pár fejében. Szerintük túl sok támadás érte őket, és ezzel a királyi udvar egyáltalán nem foglalkozott. Meghan kijelentette, hogy ha Katalint érték volna hasonló médiatámadások, akkor az egész királyi család együttes erővel támadott volna vissza. Új sajtókommunikációt vezettek volna be. Az ő lelkével ellenben senki nem foglalkozott. Ezért úgy érzi, Katalin fontosabb és jobban szeretik, mint őt.

Fotó: Profimedia

Ezzel pedig nagyot nem tévedett Meghan, hiszen Katalin a jövőben az ország királynéja lesz, ezért ahogy a férjének és a legnagyobb fiának – akik mindketten királyok lesznek majd – különleges bánásmód jár a családon belül és a sajtóban is. De persze Katalin nem is tett azért sokat, hogy kritikák érjék, ellentétben a folyamatosan lázadó, hisztiző és parancsolgató Meghannal.

Harry állítólag kérte, hogy az ő feleségét is úgy védje a palota, ahogy a sógornőjét, de süket fülekre talált. Ekkor jutott először eszébe, hogy amint teheti, megszakít minden kapcsolatot a brit sajtóval. Mert más módját nem látta annak, hogy Meghant, Archie-t és magát megvédje. Azonban a bojkott és a duzzogó hangvételű bejelentés az ellenkezőjét érte el, és most konkrét célpontjai a brit lapoknak.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?