HŰHA

Harry és Meghan nagy bejelentése: Megint megsértődtek

Harry herceg és felesége levélben tudatta négy lappal: semmiben sem hajlandóak együttműködni velük.
  • Szerző: Ripost

A brit The Sun, a Daily Mail, az Express és a Mirror szerkesztői is levelet kaptak Harry hercegtől és Meghan Markle-től. A hercegi pár arról tájékoztatta őket, hogy megszakít velük minden kapcsolatot a hamis és elferdített híradásaik miatt. A szakítás azonnali érvényű. Ezentúl nem hajlandóak egyetlen megkeresésükre sem reagálni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A levélben megjegyzik, hogy éveken át kellett figyelniük, ahogy a bulvárlapok támadták a szeretteiket és az ismerőseiket, és látták azt is, hogy ennek milyen negatív következményei vannak.

Fotó: AFP

Sussex hercege és hercegnéje hangsúlyozta, hogy nagyra értékeli a szabad sajtót, a döntésük pedig nem annak szól, hogy kerülni akarnák a kritikát. Mint írták, nem zárkóznak el a nyilvános párbeszédtől és nem akarnak semmit cenzúrázni.

„A médiának minden joga megvan arra, hogy tudósítson vagy véleményt mondjon Sussex hercegéről és hercegnéjéről, legyen az jó vagy rossz. De ez nem épülhet hazugságra” – írják.

Harryék levele azután érkezett meg a szerkesztőségekbe, hogy megjelent, Harry egy podcast műsorban azt nyilatkozta, nem is annyira rossz a koronavírus-helyzet Nagy-Britanniában, mint amit a sajtó mutat.

Piers Morgan műsorvezető azonnal kikelt a döntés ellen és keresetlen szavakkal mondta el a véleményét.

„Bejelentik ezt egy világjárvány kellős közepén? Azt hiszik, hogy bárki is törődik az ő bődületes sérült egójukkal, miközben szerte a világon egészségügyi dolgozók belehalnak a sok munkába? Micsoda visszataszító, nárcisztikus egy pár ez!” – írta a Twitterre.

Meghan Markle egyébként már pert is indított a Mail on Sunday ellen, amiért az nyilvánosságra hozta az apjának írt magánlevelét.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?