SZTÁRDZSÚSZ

Harry és Meghan utolsó üzenete: így búcsúztak

Harry herceg és Meghan nem fog többet posztolni. Legalábbis az eddigi Instagramjukra.
  • Szerző: Ripost

Harry herceg és Meghan Markle elbúcsúzott az Instagramon. A házaspár ugyanis nem fog többet posztolni a közös, királyi Instagram-fiókjukra, a Sussex Royalra. A királyi (royal) szót ugyanis nem használhatják a továbbiakban.

Fotó: AFP

Az utolsó fotójukon megköszönték követőiknek, hogy támogatták őket, illetve a képhez mellékelt szövegben biztató szavakkal reagálnak a világjárvány miatt kialakult helyzetre.

„Mindannyian érezzük azt, hogy a világ most nagyon törékenynek tűnik. De abban is bízunk, hogy minden embernek meglesz a lehetősége arra, hogy változtasson ezen. Együtt felül tudunk emelkedni ezen. A legfontosabb most a világ egészsége és jóléte, valamint az, hogy megoldást találjunk a legégetőbb kérdésekre, amelyek a járvánnyal kapcsolatosak. Mindannyian megtaláljuk azt a szerepet, amit a globális járvány közepette ránk írtak. Összpontosítanunk kell erre a fejezetre, hogy megértsük, miként tudunk a legjobban a világ hasznára válni” – írták a posztban.

Majd hozzátették:

„Amíg nem láttok minket itt, mi addig is dolgozni fogunk a háttérben. Köszönjük a csodás közösségnek a támogatást, az inspirációt, a világ iránti elkötelezettséget, amit a járvány közben mutattok. Bízunk abban, hogy hamarosan újra tudunk találkozni. Fantasztikusak vagytok, kérjük addig is, hogy vigyázzatok magatokra. Harry és Meghan”.

A pár valószínűleg hamarosan elindítja a saját oldalát, bár valószínűbb, hogy ezt a fiókot nevezik át.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?