FÜLES

Lagzi Lajcsi drámai kijelentése: Többen is ki akarnak csinálni!

A mulatós zenészre rájár a rúd! Épphogy befejeződik ellene az egyik vizsgálat, máris következik a másik! Lajcsi szerint többen is dolgoznak azon, hogy kicsinálják!
  • Szerző: T.B.

Galambos Lajos ellen vagyonosodási vizsgálatot is indítottak. A mulatós zenés nem stresszeli magát.

"Nem ez lesz az első vagyonosodási vizsgálatom, állok elébe. Minden egyes forintommal el tudok számolni, csinálják csak" – mondja.

Galambosnak jelenleg több bírósági ügye is van. A legkomolyabb a büntetőper, ami üzletszerűen elkövetett lopás bűntette és társtettesként elkövetett vesztegetés miatt folyik ellene. Emellett a leégett magtára kapcsán is bajba került, mivel a biztosítója nem volt hajlandó kifizetni 135 millió forint kártérítést, sőt biztosítási csalás miatt feljelentést tett.

A Bors úgy tudja, ez az ügy peren kívüli megegyezéssel hamarosan lezárul.

Komolyan azt gondolom, hogy egy csapat azon dolgozik, hol találhat rajtam fogást. Ha véget ér egy perem, azonnal kibukik egy másik, mint a gomba a földből. De nem baj, állom a sarat.

Végigcsinálom, nem bo­londulok be­le! Hiszek benne, ha egyszer végre eljut az ügy egy olyan szakaszba, hogy bemutathatom a bizonyítékaimat, mindenki meglátja majd, mennyi eljárási hiba, hazugság van az iratokban. Bízom abban is, hogy ugyanilyen helyzetbe tudom hozni azt, aki nekem ezt okozta. Nem vagyok bosszúálló, de a Jóisten egálra játszik, mindenki azt kapja, amit adott. És ez így lesz azzal is, aki engem akart kicsinálni" - mondta a lapnak Lagzi Lajcsi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?