FÜLES

Elárulta titkát Gregor Bernadett: ebből tud sok energiát meríteni

Nem a pihenésről fog szólni a népszerű színésznő idei nyara. Nagy izgalommal vetette bele magát a munkába.
  • Szerző: Ripost

Nem lehet oka panaszkodni Gregor Bernadettnek, ugyanis a hosszú kényszerpihenő után lassan, de megtelik a naptára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A népszerű színésznő örömmel újságolta el, hogy bizony ez a nyár, nem a pihenésről fog szólni, a rengeteg fellépés mellett próbálja az őszi szezonra a darabokat, ráadásul rendezői székbe is ült. Közel másfél évig nem volt munkája, így nagyon boldoggá teszi, hogy ismét visszatérhet a színpadra.

Xantus Barbara és Gregor Bernatett
fotó: Németh András Péter / Szabad Föld

A közönség és a színészek is ki voltak már éhezve az előadásokra. Nagyon jó látni minden alkalommal, hogy mennyire örülnek egy-egy előadásnak, nevetnek, tapsolnak, ez pedig minket, színészeket is feltölt. Nagyon hiányzott ez az érzés, és csak remélni tudom, hogy most már nem fog közbeszólni a vírus, és folytathatjuk szeptembertől, amit elkezdtünk” – árulta el a Metropolnak Gregor Bernadett.

Bár a színésznő most minden pillanatát kiélvezi annak, hogy ismét dolgozhat, néha szeret elvonulni a külvilág elől. Erre pedig a legtökéletesebb helyszínt is megtalálta: egy Balaton közeli kis falut.

„Néha jól esik elvonulni, és egy kicsit feltöltődni. Ilyenkor szoktam a Balatonra leutazni, Földvár mellett van egy gyönyörű zsákfalu, ahol van nekem egy kis házam. Ha csak egy-két napot vagyok itt, már az is óriási energiát ad, itt teljes nyugalomban lehetek” – árulta el Berni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?