FÜLES

Gergely Robi bajban van: „Nem látom a fényt az alagút végén”

A fellépések hiányában már civil munkát kellett vállalnia a népszerű énekesnek. Sokkolta, hogy közelgő jubileumi koncertje is elmaradhat.
  • Szerző: Ripost

Gergely Róbert nehéz időszakot tudhat maga mögött, ugyanis sok kollégájához hasonlóan megsínyli a koronavírus-járvány okozta helyzetet. Ráadásul a vírus miatt a 30 éves jubileumi koncertje is veszélybe került.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az énekes egyébként fellépések híján már arra kényszerült, hogy civil munkát vállaljon, hónapokkal ezelőtt ugyanis lángosfutárnak állt.

Fotó: Tv2

„Azt tudom mondani, hogy bajban vagyok. Bajban vagyok, mert nem látom a fényt az alagút végén. A Gergely Theáter streamelt előadásaira nincs nagy közönség, mert mi egy utazószínház vagyunk. Nincs terepem, ahol megnyilvánulhatok. Vágyakozom arra, hogy augusztus nyolcadikán Budapesten megtarthassam a 30 éves jubileumi koncertemet, ahol a fiam ülne a dobok mögött, az ő édesanyja, Tallós Andrea pedig szintén fellépne. Ehhez a koncerthez már minden készen áll, így remélem, nem kell elhalasztanunk” – fogalmazott bizakodva Gergely Róbert a Metropol oldalának.

A koncerten ráadásul nemcsak ikonikus slágere, az Emanuelle hangzana el, hanem Szécsi Pál dalai is, akinek emlékét immár évtizedek óta gondozza Gergely Róbert.

„A színdarab után is műsoron tartottam és tovább ápoltam Szécsi Pál életművét. A közönségem hozzám hasonlóan szereti és igényli azt, hogy a koncertjeimen felcsendüljenek a Szécsi-dalok, amiket sokszor hangfelvételről, duettben énekelek el Palikával. Ő egy igazi legenda volt, és az biztos, hogy én már életem végéig ápolni fogom az emlékét” – tette hozzá az énekes, aki Szécsi testvérével, Katalinnal is szoros kapcsolatot ápol.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?