SZTÁRDZSÚSZ

Itt vannak a részletek: Így lett lángosfutár Gergely Róbert

Gergely Róbert nem bírta tovább a tétlenséget, munkára jelentkezett.
  • Szerző: angie

A koronavírus-járvány mindenkit megvisel, ez alól a hírességek sem kivételek. Ahogy arról a beszámolt, Gergely Róbert is munka után nézett a napokban. Nehezére esett már a semmitevés és némi bevétel is jól jön a majd egy éves kényszerpihenő után. Alig két napba telt és megtalálta a számára megfelelő állást. Olyat, amitől mindig jó kedve lesz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Gergely Róbert

„Lángost fogok kiszállítani, már csütörtökön kezdek. Törökbálinton most nyílt egy lángosozó, ahová futárt kerestek. Mondtam a hölgynek, hogy nem kell tovább keresniük, itt áll előttük a megfelelő ember, hiszen ráérek, boldogan elvállalom a feladatot. Először nem akarták elhinni, sőt úgy érezték, ez megalázó lenne számomra, pedig egyáltalán nem. A környék legjobb kiszállítója leszek„ – jelentette ki Gergely Róbert, aki vidáman indul majd útnak reggelente.

”A sajtos-tejfölös lángoshoz mindenkinek jó emléke kötődik, jó kedvre derül tőle az ember, ráadásul egyfajta hungarikumról van szó. Én is imádom a lángost és boldogan szállítom majd ki a vevőknek. Már akkor megéri, ha látom az arcukon, hogy a lángoson kívül, a személyemmel is meglepetést szereztem nekik. És, ha már ott leszek, az otthonok küszöbén, mindenkinek elmondom majd, hogy viseljen maszkot, és ha lehet, inkább maradjon otthon” – mondta lelkesen Gergely Róbert.


A elérte a lángosozó tulajdonosát, azaz a színész leendő főnöknőjét, aki megdöbbent, amikor Róbert jelentkezett nála.

„Először furcsa érzés volt, de aztán láttam rajta, hogy komolyan gondolja. Nemrég nyitottunk, így jeleztem, hogy nem tudunk annyit fizetni, amennyihez művészemberként szokott, de egyáltalán nem érdekelte. Komolyan már az megérte volna, hogy megismerhettem a művész urat, de a közös munka is nagyon érdekes lesz„ – Tudtuk meg Angélától.

 

És ezeket olvastad már?