FÜLES

Fellázadt Klapka György megtagadott fia: Megszerzi a hagyatékot!

Ifjabb Klapka György megunta a hallgatást! Kitálalt apjáról, mindenről lerántotta a leplet az örökséggel kapcsolatban is!
  • Szerző: T.B.

Bombaként robbant a hír a múlt héten: két fiá­tól is megtagadná végrendele­té­ben az örökséget az Aranyember. A Story szerint a januárban elhunyt Klapka György úgy véli, a legidősebb fia, György biztosan nem, sőt a Németországban élő Christian sem biztos, hogy vér szerinti gyermeke. A legidősebb Klapka fiú a Blikknek elárulta, nem érte nagy meglepetés, számított arra, hogy az Aranyember végrendelete nem lesz kedvező a számára.

A rám vonatkozó részt olvastam a végrendeletből, hiszen azt már ki lehetett kérni a közjegyzőtől, és egyáltalán nem lepődtem meg.

Összevissza írt már mindenfélét, nem lehet tudni, hogy melyik végrendeletet húzzák elő. Az anyakönyvi kivonatommal megyek a tárgyalásra, abban benne van, házasságban született gyermek vagyok. Ha nem így lenne, azt még életében kellett volna bebizonyítania, de nem tette" - kezdte a Blikknek ifjabb Klapka György, az elhunyt vállalkozó első gyermeke.

"Több közös üzletünk volt, amiben rengeteget segítettem neki, és inkább ő volt az, aki nem volt velem korrekt. Bár nem kötelezhetnek DNS-vizsgálatra, de állok elébe, tudom, hogy a fia vagyok! Éppen a reptéren vártam a lányomat, amikor az újságosnál a Blikk címlapján láttam, hogy 400 millió­t kaptam tőle. Rögtön hívtam, mi ez a baromság, vagy ha mégsem az, mikor érkezik a pénz a számlámra. Azt mondta, csak szerepelni akart valamivel az újságban" - tálalt ki György, aki banki kivonatokkal tudja igazolni, sosem látta a 400 millió forintot.

"Egy árva buznyákot sem kaptam. Akkor összevesztünk, és azóta nem is tartottuk a kapcsolatot. Nem értem azt sem, Chris­tiannal miért csinálja ezt, ők jóban voltak. A családdal eddig mindent meg tudtunk beszélni, majd a tárgyaláson megvitatjuk, kinek mennyi jár" - szögezte le a férfi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?