FÜLES

Durván rárontott a NAV Győzikére! Kínos jelenet a bankban

Most aztán foghatja a fejét az adócsalással vádolt showman!
  • Szerző: Doris

Az újabb botrányba keveredett Gáspár Győző szinte az egész csütörtököt egy belvárosi bankban töltötte, és korántsem önszántából. A showman a NAV embereivel tartózkodott a pénzintézetben, az adónyomozók ugyanis tüzetesen átkutatták Győzi titkos széfjeit.

A vizsgálódás órákon át tartott, a Blikknek nyilatkozó szemtanúk szerint pedig egy darabig a zűrös életű médiaszemélyiség nagyobbik lánya, Evelin is a helyszínen tartózkodott.

"Érdekes volt a helyzet, nem is tudtam, hogy Győzikének is itt van fiókja. Azt mondták bent, hogy még órákig vizsgálódni fognak, de ez semmilyen akadályt nem jelentett, a bank működött tovább"

- kezdte a lapnak egy szemtanú, egy másik, neve elhallgatását kérő forrás pedig további részleteket árult el.

"Már a bejáratnál figyelmes lettem arra, hogy két, zöld hatósági mellényt viselő ember áll a bejáratnál. Amikor lementünk a pincébe, ahol ezek a széfek vannak, ott volt Győzike több NAV-ossal együtt. Egyértelmű volt a helyzet: nyomoznak utána."

A showman csak késő délután dugta ki az orrát a bankból, a lapnak pedig könnyedén csak annyit mondott, szerinte egyáltalán nem baj, hogy a NAV egyenruhásai órákon át kutakodnak.

A tapasztalt adónyomozók egyébként zsákszámra hordák ki a pénzintézetből a lefoglalt anyagokat, Gáspárékra így vélhetően még több hónapnyi gyomorgörcs vár!

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?