FÜLES

„Van egy csoport, akik üldöznek” – meglepő, mivel vádolják Balázs Klárit

Korda György és Balázs Klári bár tehetnék, mégsem az átlagos nyugdíjasok életét élik. Keményen dolgoznak, de egyesek azzal vádolják Klárikát, hogy a pénzéhségük miatt koncerteznek.
  • Szerző: Ripost

Korda György idén töltötte be a 82. életévét, de a mai napig nagyon aktív életet élnek feleségével, Balázs Klárival. A sok fellépésük mellett, ha a vírushelyzet engedi, sokat utaznak is. Ma a nyugdíjkorhatár 65 év, ezt Gyuri bácsi már igencsak átlépte, de jó egészségnek örvend, és jó kondícióban van, felesége gondoskodásának hála húsz évet is letagadhatna. Vannak olyan rajongók, akik viszont attól fél­tik, hogy a tőle majdnem 15 évvel fiatalabb felesége hajszolja bele a koncertezésbe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Balázs Klári sokszor megkapja, hogy a mesés gázsi miatt lépnek férjével színpadra, sőt kifejezetten ő kényszeríti fellépésekre idős férjét. Az énekesnő nemrég a Retro Rádió Abaházi Presszó című műsorában vágott vissza a rosszmájú kommentelőknek. A téma épp a Reptér című daluk klipjének forgatása volt, amikor felmerült, hogy ha Gyuri bácsi pilóta lett volna, már rég nem dolgozna.

Fotó: Knap Zoltán / Bors

„Sokszor kapok olyan megjegyzéseket a Facebook-oldalunkon, hogy én hajtom őt, forszírozom, nekem semmi pénz nem elég. Azt üzenem nekik, hogy ez réges-régen nem a pénzről szól, neki ez egy életelixír!” – mondta Klárika. A Bors is megkereste a házaspárt. Az énekesnő felháborodva mesélte, pontosan tudja, mi áll a támadások mögött.

„Van egy csoport, akik üldöznek engem, a férjem régi rajongói, akiktől 41 évvel ezelőtt elvettem Korda Györgyöt. A sok bántás mögött az ő boldogtalan életük áll. Nem látják, hogy azért sikeres az életem, mert tisztességes és becsületes vagyok. Ha egyszer végigmennék valakivel az utcán, vagy beülnék egy idegennel egy kávézóba, már másnap hírbe hoznának. Még egy üzleti megbeszélésre is csak otthon ülök le, mert tudom, milyenek az emberek. Nem akarok támadási felületet adni senkinek! Nincs fogás rajtam” – fűzte hozzá Klárika. A táncdalénekes szerint sokan azt várnák tőlük, hogy Gyurival otthon üljenek és tévézzenek, mint a hasonló korú átlagházasok, ők azonban ebből nem kérnek.

„Az én férjemnek és nekem is az életünk a színpad. Sosem mi jelentkezünk, hanem megkeresnek minket, ezért lépünk fel ennyit. Sajnálom, hogy mások ráérnek velem foglalkozni ahelyett, hogy inkább a saját életüket rendeznék. Büszke vagyok rá, hogy mi ketten sok mindent elértünk, és egy alkotópáros vagyunk. Ezt pedig irigylik tőlünk” – mondta. A házaspár népszerűségén még a rosszindulatú támadásokkal sem tudnak csorbát ejteni.

„A rajongók látni akarják Gyurit, találkozni akarnak vele, velünk, hiszen összeforrt a nevünk. Akkor tennék jót, ha őt lebeszélném róla, hogy nekünk már ez nem való? Ezzel csak ártanék neki! Az én férjem 82 évesen letagadhatna húsz évet, és erre büszke vagyok. Törődöm vele, odafigyelek rá. Persze, hogy irigyek, de csak a jó természetemre, a kitartásomra és a hűségemre lehetnek” – zárta a beszélgetést Klárika, majd Korda György azonnal felesége védelmére kelt.

„Lehet Klárikára irigykedni, de nem a pénz miatt! Nekünk viszont csak azt számít, és az a legnagyobb öröm számunkra, amikor egy koncert után a második ráadáskor még mindig visszatapsolnak minket, és máig szeretnek bennünket” – jelentette ki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?