FÜLES

Aggódnak a rajongók, újabb betegséggel küzd Boros Lajos

Több ismerőse is aggódik Boros Lajosért, ugyanis a rádiós félelmetes dolgokat árult el az állapotáról. A sztár elveszítette szaglását, sőt szédülés is kínozza, ami nagyban megnehezíti a mindennapjait.
  • Szerző: ripost

Boros Lajos tavaly, július 4-én vonult kórházba, hogy átessen egy komoly műtéten. A beavatkozás során a rádiós két szívbillentyűjét is operálták, ám a műtét után nem ébredt fel azonnal. Öt héten keresztül volt delíriumban, amely gyakori állapot a 65 év felettieknél, akiknél mélyaltatást végeznek operáció előtt. Ilyenkor leállítják a szívet, mesterségesen keringetik a vért, és előfordul, hogy az agy túl kevés oxigénhez jut, így beáll a kómás állapot.

Nem csoda hát, hogy hosszú hónapokig nem volt képes beszélni arról, hogy van, a történteket is csak pszichológus mellett tudta feldolgozni. Ám úgy tűnik, mostanra már elengedte a múltat, visszatért a munkába, és közösségi oldalán is egyre aktívabb. Barátainak és rajongóinak élő videóban, folyamatos beszámolót tart az állapotáról, és bár úgy tűnhet, minden rendben, közeli ismerősei nagyon féltik.Legutóbbi videójában is aggodalomra adott okot, ugyanis elárulta, fizikálisan még mindig nem érzi magát a réginek, és sokszor kerülgeti őt szédülés is.

Még mindig nem vagyok 100 %-os. Kicsit bizonytalanok a lépteim, szédülök és kóválygok is, aztán egyszer csak egy idő után rendbe rázódom

 - mondta a rádiós, ám nem ez az egyetlen probléma, amivel napi szinten szembe kell néznie. Komoly gondot okoz ugyanis számára, hogy elveszítette szaglását, így egy illaton kívül semmi mást nem érez.

"Illatokat csak vizionálni tudok. Ez az én esetemben nem akármilyen feladat, mivel ezekkel komoly gondjaim vannak. Egyedül a mustár tudja feloldani ezt az illatzárat. Ez egy komoly belső titok" - fogalmazott Boros, ám azt nem árulta el, hogy mióta nehezíti az életét ez a probléma.

Lapunk megkeresett két fül-orr-gégészeti szakorvost az ügyben. Ha kíváncsi vagy, mit mondtak, akkor keresd a %% napilap csütörtöki számát az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?