FÜLES

Áll a bál, Curtis védelmére kelt Majka

A rapper pár napja veszett össze az egyik kollégájával, ám a vita csúnyán elfajult.
  • Szerző: RIPOST

Hatalmas balhé robbant ki pár napja, mikor Curtis megfenyegette a közösségi oldalán azt az előadót, aki a legújabb dalában a rappert becsmérelte. Curtis kemény szavakkal illette a Funktasztikus művésznévre hallgató zenészt, ám a válaszra sem kellett sokáig várni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„Hallottam ezt a pár sorodat... Mind a nyolc rajongódnak tetszeni fog tuti. Én nem írok neked egy fél sort sem, mert ahhoz legalább egy fél slágert kéne írnod. Viszont azt megígérem, ha találkozunk, leszakítom a fejedet!” - kezdte a nyilvános adok-kapok vitát Curtis, majd Funktasztikus is kifejtette a véleményét a kollégájáról. A újpesti rappert Majka háttértáncosaként nevezte, majd később már egy túlértékelt bohócként emlegette. Úgy tűnik, ennél a pontnál lett elege Majkának, aki Curtis védelmére kelt, és próbálta tisztázni a helyzetet a rapperrel.

„Most komolyan, miért csinálod ezt? Mikor lettünk mi olyan rosszban, hogy k*csögnek vagyunk beállítva állandóan? Ati máshogy kezeli ezt a dolgot és már támad, de ez azért ne legyen már furcsa. Évek óta minden k*csögnek elvagyunk mondva, és ha valaki nem úgy reagál, ahogy te szeretnéd, akkor csodálkozol? Mi a bajod velünk?” – fogalmazott Majka, akinek végül több hozzászólásban sikerült rendezni a nézeteltérést.

Curtis, Majka újpesti háttértáncosa, a mai nap folyamán megfenyegetett egy Instagram posztban. Arrogáns stílusban ecseteli, hogy le fogja szakítani a fejem, mert kapott négy sort az új lemezemen. “[email protected]€va, senki, köcsög” és a szokásos egybites felsőbbrendű fröcsögés. Attila, az egyik legtúlértékeltebb bohóc, aki itt is a díjaira veri a nyálát és a lopott zenéjű gigaslágerükre. Boldog új évet Attila és nyomd a kokszot tesó. “Miért vagy rám dühös, falábú csatárok gyöngye? Bazseválj csak újpesti, büdös betyár körte. Lehetne újra február, Mert még hiányzik az ózdi exed, amikor menstruálsz.” https://youtu.be/1LtPWUk5ibU

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?