Létrehozva: 2017.05.21.

7 trükk, és eszméletlen orgazmusban lesz részed

Az évekkel a tapasztalatunk is növekszik, de nem árt tágítani a látókörünket, ami a szexet illeti. A G-pont megtalálásán át a bemelegítésig érdemes kipróbálni ezeket a tippeket, és az élvezet garantált lesz!

1. Melegíts be

Nem vagy olyan hangulatban, hogy kívánnád a szexet? Egy egyszerű trükkel ez megváltozhat. Melegítsd fel a kezed forró víz alatt. Majd a tenyeredet nyomd a hasad aljára és a nemi szervedre. Ha kell, melegítsd fel újra a kezed. Lélegezz mélyeket, lazulj el. Ezzel az apró mozdulatsorral elősegíted, hogy a vér az alfeledbe áramoljon, a szexterapeuta szerint pedig így az agyad olyan jeleket fog küldeni, hogy a test már kész a szexre.

2. Próbáld ki a vagina légzést

Jógaórákon már egy milliárd alkalommal hallhattad, hogy figyelj a légzésedre. Ez a hétköznapokban is előnyödre lehet azonban. Csak kicsit másképp. Csukd be a szemed és képzeld el, ahogy ki- és be lélegzel a vaginádon keresztül - anélkül, hogy megérintenéd! Elsőre furának hangzik, de a szexterapeuta szerint növeli a libidót.

3. Keresd meg a G-pontod

Erről már biztos hallottál, csak nem biztos, hogy tudod, hol van. A legtöbb nőnél a hüvely felső falán található, kb. két centire a hüvely bejáratától. Izgalmi állapotban egyébként kissé megdagad. Feküdj le, próbálj lazítani és egy kis síkosítót kenj az ujjaidra. Majd pedig fedezd fel, hol van a te G-pontod. Ha úgy gondolod, megtaláltad, a "gyere ide" ujjmozdulattal cirógasd kicsit.

4. Nézd magad maszturbálás közben

Minél többet maszturbálsz, annál inkább több szexet akarsz majd. A terapeuta szerint pedig ha nézed, miközben kényezteted magad, akkor megnő az önbizalmad az ágyban is.

5. Az előjáték nem alku tárgya!

Míg a férfiaknál a véráramlás azonnal beindul, mihelyst merevedésük lesz (vagyis attól lesz az), a nőknél nem ennyire egyszerű a dolog. Rá kell hangolódni, be kell indítani a pezsgést. A vérbőség nélkül ugyanis nem lesz orgazmus sem. Előjáték közben azonban beindíthatjuk a folyamatokat, egymásra hangolódhatunk. És így legalább az egész nem olyan lesz, mint a házimunka, amit minél hamarabb le akarunk tudni.

6. Fedezd fel az érzéki játékokat

A BDSM szexben gyakorta használják a különböző anyagokat a vágy serkentésére. Persze nem kell megostorozni a partnered, hacsak nem akarja, de ellophatsz tőlük pár technikát. Élvezetesebbé teszi az előjátékot, ha például bekötözöd a szemét, vagy akár ő a tiédet. Észvesztő tud lenni az is, ha jégkockát veszel a szádba és úgy próbálod orálisan izgatni. De a pezsgő vagy bármilyen szénsavas üdítő is az őrületbe tudja kergetni a férfiakat. Már, ha az van a szádban, miközben kényezteted a férfiasságát. Ha pedig hallod, mennyire jó vagy és megérzed a hatalmat, hogy az őrületbe tudod kergetni, neked is nagyobb kedved lesz a szexhez és hamarabb a csúcsra fogsz jutni.

7. Ne hasonlítsd magad a tévében látottakhoz

Sok nőben félelmet kelt a tudat, hogy nem lesz olyan az ágyban, mint a filmekben látott nők, akik már akkor is nyögnek, ha csak rájuk néz egy férfi. Azt azonban mindenképp tudatosítsd magadban, hogy nem minden orgazmus ugyanolyan. Nem mindenki vág ugyanolyan arcot közben, nem sikoltozik és nem nyögi végig az első pillanattól az utolsóig. Na és persze a legfontosabb: a filmjelenetben megjátsszák magukat. Neked nem kell!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megvan Szoboszlaiék új edzője, de van egy kis probléma

origo.hu

20+1: amikor a Simpson család előre látta a jövőt!

life.hu

Meghan Markle különös haragot táplál Katalin iránt: Harry herceget felemészti az ellentét

vg.hu

Menekülnek az üzemanyag-kereskedők a benzinárstop elől: péntektől újabb árcsökkentést hajtanak végre

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

hirtv.hu

Kuleba bevitte a kegyelemdöfést az elmenekült hadköteles férfiaknak + videó

origo.hu

Kocsis Máté: Nem az a lényeg, hogy Magyar Péter mit mond, hanem az, hogy a mögötte állóknak mi a céljuk

astronet.hu

Ennek a 4 csillajegynek beteljesülést hoz a Skorpió telihold

ripost.hu

Leszámol a hangyákkal a lyukas alufóliabomba

ripost.hu

„Isten veled” - súlyos döntést hozott a Házasság első látásra szerelmespárja

ripost.hu

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól