ÉLETMÓDI

5 mesteri szexpóz, ami csúcsorgazmushoz juttatja a nőt

Titkos trükkökkel segítik a csiklót és a hüvelyt abban, hogy kellő mennyiségû és erejû inger érje a legérzékenyebb pontokat. Érdemes tehát a jól bevált szexpózokat újragondolni! Mutatjuk a csiklógyönyör mesterpózait!
  • Szerző: A. G.

A szexnek soha nem kell unalmasnak lennie, jobb, ha ezt mindig szem előtt tartod. Érdemes a már jól bevált kedvenceket kicsit felturbózni, esetleg új pózokat is bevetni, hogy valóban felpezsdítsd a szexuális életedet.

Az alábbi szexpózok segítenek ebben és még lepedőakrobatának sem kell lenned hozzá, hogy valódi mély orgazmushoz juttasd partnered.

1. Kutyapóz kis variációval

Feküdj a partneredre, lábaidat zárd szorosan össze és egy párnát helyezz el a csípője alá, hogy könnyebb legyen a behatolás. Ezzel a kipárnázott megoldással garantálod csiklóorgazmusát, miközben te a G-pontját izgatod. Ne lepődj meg, ha kéjesen sikoltozva fejezi be az aktust!

2. Szoros misszionárius

A nők azért szeretik szorosan, mert így nemcsak mélyebben hatolsz a vaginába, de a folyamatos és erőteljes súrlódás miatt még hamarabb jutnak el a csúcsra. Így már érthető, miért húz ilyenkor egyre közelebb magához, te csak engedd meg neki, hogy az elején az ő gyönyöre legyen az első.

3. G-pontra játszva

Itt is ajánlatos a párna használata, ezáltal a nő csípője megemelkedik, mely lehetővé teszi a mélyebb behatolást és a G-pont stimulálását. A lábak felhúzásával pedig szabad ütközőpályát biztosít számodra, miközben végig te irányítasz.

4. Szemtől szemben

Ez a póz lehetővé teszi, hogy ne csak felfelé és lefelé, hanem előre és hátra mozogjon a nő, mialatt klitorisza folyamatosan izgatva van. Nagyon bensőséges póz is egyben, utat engedve a teljes intimitás megélésének.

5. A konyhaasztalon

Izgalmas együttlétek színtere lehet a konyhaasztal! Partnered egészen a széléig húzódjon le, hogy könnyen hozzáférj, miközben ő csak hátradől és élvezi, ahogy te elvégzed a munka nagy részét. A nő fel is ülhet az asztalra és ugyancsak intimebbé teheti az együttlétet, ha szorosan átkarol, miközben egymás szemébe néztek. Orális szexhez is tökéletes az asztalpóz, egyszerűen odáig lesz érte!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?