A Nemzeti Összetartozás Napja: Ez ad erőt a magyarságnak!

POLITIK

Borzalmas volt a pólója színe: Meghökkentő okok miatt szakítottak ezek a nők

Van, aki a végsőkig kitart a párja mellett, még a megcsalást is elviseli a szerelem nevében. És jócskán akadnak olyanok is, akik a legapróbb botlásért útilaput kötnek a férfi talpára. Sokkoló beszámolók...

Sokszor védhetetlen, amit a férfi elkövetett, és mindenkinek egyértelmű, hogy a nőnek bizony jó oka volt szakítani. De olyan eset is akad, amikor valaki egy padlón hagyott koszos zokni miatt adja ki a férfi útját. Sokszor olyan nevetséges ok vezetett szakításhoz, amit később maguk a nők is beláttak, hogy talán nem volt teljesen korrekt; ám akkor annyira felbosszantotta őket a pasi, hogy úgy döntöttek, inkább egyedül folytatják az életüket. Bizarr szakításokról meséltek a szebbik nem tagjai egy online fórumon…

Fotó: Pixabay.com

1. Beszólt a szeletelési technikára

„Nem voltunk túl régóta együtt, amikor közösen főztünk, és szívből nevetni kezdett, amikor meglátta, hogyan kockázom fel a hagymát. Azt mondta, ilyet még életében nem látott, és szeretné levideózni és feltenni a netre. Akkor rögtön kidobtam, megmondtam, hogy ne keressen többet. Nem értette, mi van, és tényleg nem jelentkezett utána.”

2. Nem a jó értelemben volt megbocsátó

„Valahányszor összevesztünk, és nem tudott már mit mondani az érveimre, átölelt, és a fülembe súgta, hogy megbocsát nekem. Vagy amikor véletlen leejtettem valamit, vagy túl erősen csaptam be a kocsiajtót, akkor is ezzel jött, hogy megbocsátok neked. Lehet, hogy azt hitte, ez vicces, de egy év után elegem lett belőle.”

3. Ronda volt a pólója

„Volt egy csúnya, barna pólója, ami túl nagy volt rá, meg kopott is; és persze a színe sem volt teljesen oké. Kértem, könyörögtem, hogy legalább akkor ne vegye fel, amikor együtt vagyunk. De csak hordta tovább; én meg emiatt szakítottam vele. Mentségemre szolgál, hogy mindketten 16 évesek voltunk.”

4. Pénzt kért a kajáért

„Az én autómmal mentünk kirándulni, amit teletankoltam, mielőtt indultunk. A hamburgerezőben mindenki a maga kajáját fizette. Aztán este nála kötöttünk ki, és kért kétezer forintot, mert rendelt vacsorára egy pizzát. Más dolog is volt addigra, ami miatt a szakítást fontolgattam, de ez a kétezres csapta ki úgy igazán a biztosítékot.”

5. Szakállt növesztett

„Öt éve együtt voltunk már, és mindig pedzegette, hogy szeretne nagy, bozontos szakállat. Én meg mindig lebeszéltem róla. Aztán egyszer csak nem borotválkozott többé, és nekem egyáltalán nem tetszett, ahogy kezd bozontosodni. Nem vágatta le, akárhogy kértem; viszont így már nem vonzódtam hozzá, képtelen voltam megcsókolni. Végül szakítottam vele.”

6. Rossz volt az illata

„Szeretem, ha egy férfi is használ parfümöt, de az exem valami olyan émelyítő cuccot tett magára, hogy rosszul voltam tőle. Ráadásul rengeteget használt, illatfelhő vette körül. Amikor szóvá tettem neki, borzasztóan megsértődött, és megmondta, hogy nem hajlandó lecserélni. Végül ezen annyira összevesztünk, hogy kimondtuk mindketten: legyen vége.”

7. Nem akart házasodni

„Már egy éve együtt voltunk, amikor szóba került a kérdés, hogy melyikünk hogy áll a családalapításhoz. Én mondtam neki, hogy majd szeretnék; nyilván nem azonnal, de egyszer idővel jó lenne férj is, gyerek is. Kijelentette, hogy arról szó se lehet, egy nőben se lehet megbízni, és különben is túl van szaporodva a emberiség, mindenkinek nem kell, hogy gyereke legyen. Komolyan gondolta, végül megbeszéltük, hogy nem egymást kerestük, így szakítottunk.”

Ez is érdekelhet

origo.hu

Betegen indulhatott el Suhajda Szilárd a Mount Everestre

origo.hu

Megrázó vallomás: kétszer is elvetélt Pásztor Anna

magyarnemzet.hu

Szoboszlai berontott, és sörrel öntötte nyakon az edzőjét + videó

metropol.hu

Megszólalt a szakérő: ezt élhette át Suhajda Szilárd az utolsó percekben

magyarnemzet.hu

Meztelen boszorkányok tartottak tetemevő rituálét az éj leple alatt

origo.hu

Itt az orosz bejelentés a háború végéről

mindmegette.hu

Citrom és fokhagyma: ezzel a filléres házi csodaszerrel búcsút inthetsz a meszesedésnek

ripost.hu

Joe Biden most meg csúnyán beverte a fejét

ripost.hu

Nagy a baj, rossz hír érkezett a börtönbe zárt Galambos Lajcsiról

ripost.hu

Ledobta a melltartót a háromgyermekes színésznő: félmeztelenül pózolt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

A tudósok megállapították: így ismerhető fel egy csaló a társkeresőn

ÉLETMÓDI

Erre a 3 csillagjegyre áldást hoz a májusi angyalhoroszkóp

ÉLETMÓDI

Ne vásárold: így termeszd otthon egyszerűen a bazsalikomot!

ÉLETMÓDI

Ennek a 3 csillagjegynek az idei május lesz élete legnehezebb hónapja

ÉLETMÓDI

Fogadjunk, hogy levegő után fog kapkodni egy 3,3 milliárdos szépvölgyi ház kapcsán!

ÉLETMÓDI

Korábban elképzelhetetlen mértékben hat az időjárás az energiakereskedelemre