Létrehozva: 2016.07.14.

A legnagyobb szexgyilkos nem a hűtlenség!

Tudtad, hogy a hálószobád felpörgetheti a szexuális életedet, vagy épp ellenkezõleg, alaposan le is lombozhat? Megmutatjuk, mi az, ami megöli otthon a vágyat, de azt is eláruljuk, hogyan lehet izzó vágyak terepe a fészek ahol élsz.

Szerző Ripost

Rendetlenség

Ez a testszag és az ápolatlanság otthoni megfelelője. A rendetlen szoba láttán egy potenciális partner máris arra gondol, vajon mi nincs még rendben a tulajdonos életében. Ha pedig már régóta együtt vagytok, de a hálószobát befejezetlen munkák, koszos ruhák és lejárt számlák borítják, szex közben is csak arra tudsz majd gondolni, mi mindent kellene még elintézned. A lehető leghamarabb selejtezd ki a felesleges tárgyakat, és rakj rendet.

Családi képek

Teljesen rendben van, hogy szereted a szüleidet, testvéreidet, gyerekeidet, de ha a képekről folyamatosan figyelnek, az tönkreteheti a vágyat. A hálószobában csak rólad és a partneredről legyenek képek.

Túl sok kütyü

Az elektronikus kütyük szintén elvonják a figyelmedet a szexről, így jó, ha kitiltod őket a hálószobából. A tévé legyen a telefonokat töltsd inkább a konyhában, és a dolgozósarok is legyen inkább máshol.

Az ex ajándékai

Az elmúlt kapcsolatra emlékeztető tárgyak fenntartanak egy kis érzelmi szálat – pedig valószínűleg nem véletlenül szakítottatok. Ha nem tudsz tőlük teljesen megszabadulni, inkább vidd le a pincébe, vagy tárold őket egy raktárban.

Koszos fürdőszoba

Haj a mosdókagylóban, büdös WC-kagyló – ennél rosszabbat el sem tudunk képzelni! Tüntesd el légfrissítővel a kellemetlen szagokat, és számold fel a koszt és a rendetlenséget.

Rossz méretű ágy

A kicsi ágy kényelmetlen, míg a nagyban több lehetőség van elhúzódni egymástól. Ha óriási ágyban alszotok, legalább hetente egy este aludjatok el úgy, hogy átölelitek egymást. A felesleges párnáktól, takaróktól, plüssállatoktól is érdemes megszabadulni.

Jól eldugott segédeszközök

Semmi sem öli meg olyan gyorsan a vágyat, mint a keresgélés az óvszer vagy a vibrátor után. Ha nem szeretnéd, hogy a szexuális segédeszközeid illetéktelen kezekbe kerüljenek, tartsd zárható dobozban, vagy zárható szekrényben, de szükség esetén ne kelljen sokáig keresgélni őket.

Túl erős fény

Szerelj fel a hálószobában szabályozható fényerejű lámpát, gyújts meg néhány gyertyát, de ne hagyatkozz az általában használt százas égőre!

Cuccok az ágy alatt

A feng shui szerint az ágy alatt nem ajánlatos semmit tárolni. De a tudomány is azt mondja, hogy jobb, ha tisztán tartod az ágy alját: a tudatalattid érzékeli, mi minden van ott, és ez felboríthatja a lelki egyensúlyodat. Ha nagyon szükséged van az ágy alatti tárolóhelyre, legalább válogasd meg, mit teszel oda: ami nem tölt el jó érzéssel, az ne kerüljön az ágy alá.

Unalmas hálószoba

Gondolkodtál már azon, miért jön olyan spontán módon a szállodában a szex? Azért, mert semmi olyan tárgy nincs a szobában, ami emlékeztetne valamire, és a tulajdonosok általában adnak a minőségre: ízléses a berendezés és szép az ágynemű. Vagyis az alapos takarítás mellett érdemes a minőségi ágyneműre is költeni. A kopott, ócska, unalmas holmik ugyanis nem kedveznek a szexnek.

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Borzalmas képeken az orosz-ukrán háború pusztítása

origo.hu

A lengyel külügyminiszter sokkolja a világot

borsonline.hu

„Gyönyörű kis napsugár volt” – Halálra gázolta az 5 éves fiút egy figyelmetlen autós

magyarnemzet.hu

Liverpool: váratlan reggeli bejelentés, Szoboszlai fotója is a hírben + videó

life.hu

Mókusszerűvé vált Jennifer Aniston arca: plasztikai sebész magyarázza el az okokat

vg.hu

Ki hitte volna: a Moltól a Shellig egyik percről a másikra vaskos üzemanyagár-csökkentést hajtottak végre a magyar benzinkutak

origo.hu

Ezt követeli Zelenszkij az ukrán sportolóktól

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. május 3.: a Szűznél valaki kezdeményez, a Skorpió jó hírt kaphat

magyarnemzet.hu

Gyurcsányék kezén a Városháza: szürkezónás akcióval debütált a 2010 előtti baloldali kormányok megoldóembere

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól