szexmentes

13 találat
SZEX & MÁS

Elvesztett orgazmus: mit lehet ilyenkor tenni

Sokan el nem tudják képzelni, hogy eshet meg ilyen. Szex közben hirtelen oda a vágy? Sajnos a probléma ennél sokkal összetettebb, és hosszú távon nagyon megkeserítheti a párok életét...

SZEX & MÁS

Szexgyilkos pillanat: Döbbenet, de ezért nem kívánom többé a páromat

Vannak esetek, amikor képtelenség megmondani, mikor romlott el a kapcsolat. Máskor pedig halál pontosan tudja a nő, mi volt az a mozzanat, ami aláírta a románc halálos ítéletét. Meghökkentő beszámolók következnek!

SZEX & MÁS

Ezt tanácsolta orvosa a nőnek, aki 75 éves koráig egyetlen egyszer sem tudott elélvezni

Azt sokan tudják, hogy vannak nők, akik nem jutnak a csúcsra, de azon mindenki sokkot kap, hogy egész életében ne sikerüljön valakinek. Elképesztő, de a szexszakértő szerint nevetségesen egyszerű módon lehet változtatni ezen az áldatlan helyzeten...

SZEX & MÁS

Ez történik a testeddel, ha leállsz a rendszeres szexszel

Nemcsak az önbizalmadnak tesz jót a gyakori intim együttlét, hanem az egészségednek is. Sajnos az egyedülléten kívül a stressz is oka lehet annak, hogy megszűnik a kielégítő szexuális élet. Lássuk, milyen ijesztő válaszokat ad minderre a tested!

SZEX & MÁS

Totális szexmentes zóna: Így tűnik el az orgazmus a hálószobából

Alattomos jelek figyelmeztetnek minden párt, amikor kezd kihűlni az ágy, de sokszor hiába: a rutin és a megszokás nagyobb úr. Sokszor végül teljesen menthetetlenek lesznek ezek a kapcsolatok. Mutatjuk, milyen szokások vezetnek a szexmentességhez!

SZEX & MÁS

Íme, az orgazmus legdurvább gyilkosa: mutatjuk, mit lehet tenni

Olyan gyorsan lenullázza a libidót, mintha soha nem is létezett volna. Ráadásul a párok sokszor észre se veszik, hogy emiatt hűl ki az ágy. Szerencsére van megoldás, mutatjuk...

SZEX & MÁS

Õrület, de emiatt tiltakozik a szervezeted zsigerileg a szex ellen

Sok nőnek fel se tűnik, hogy egyre kevesebb a szex, csak akkor jön rá, hogy nem stimmel valami, amikor már hónapok, akár évek óta nem volt semmi. Egy nőgyógyász szakértő most utánajárt az okoknak, és megmondja, hogy mit lehet a szexmentesség ellen tenni.

SZEX & MÁS

A hitvesi ágy bizarr titka: megdöbbentő, amit elárult a feleség

A hálószobában bizony történnek olyan dolgok, amikről nem illendő beszélni. Azonban az internet névtelenségében mégis kiteregette a szennyest néhány feleség. Egészen elképesztő sztorik következnek!

SZEX & MÁS

Ez a 10 jel arra utal, hogy hamarosan szexmentes lesz a házasságod

Nem is gondolnád, milyen gyakori a szexmentes házasság! Időben lépj közbe, ha nem akarod, hogy a tiéd is ilyen legyen. Ehhez viszont fel kell ismerned az árulkodó jeleket!

SZEX & MÁS

Szexmentes a házasságod? Van remény! Itt a megoldás

Hiányzik a szex a házasságodból? Kihűlt a hitvesi ágy? Nyugodj meg, semmi sincs veszve! Máris mutatjuk a megoldást!

SZEX & MÁS

Íme a jelek, hogy hamarosan szexmentes lesz a kapcsolatod

Régi közhely, hogy a házaspárok egyszer csak leszoknak a szexről. De vajon miért, és hogyan lehet ezt elkerülni? Megmutatjuk, mire figyelj fel, ha nem akarsz te is egy szexmentes kapcsolatban kikötni. Ez az öt jel mindenképp legyen gyanús!

SZEX & MÁS

A legnagyobb szexgyilkos nem a hűtlenség!

Tudtad, hogy a hálószobád felpörgetheti a szexuális életedet, vagy épp ellenkezőleg, alaposan le is lombozhat? Megmutatjuk, mi az, ami megöli otthon a vágyat, de azt is eláruljuk, hogyan lehet izzó vágyak terepe a fészek ahol élsz.

SZEX & MÁS

Gondoltad volna? Így hat a testedre, ha túl kevés a szex

Szakítás, utazás, sok munka, elhidegült kapcsolat - számtalan oka lehet, hogy nem gyűröd eleget a lepedőt. Ám ha ez a dominó megbillen, utána dőlnek a többiek is a sorban. Megmutatjuk, mi mindent tehet veled a szexhiány.