TÜZELŐÁLLÁS

Tervezett esküvőjéről beszélt Fucsovics Márton

A legjobb magyar teniszező a karrierjére koncentrál, nincs ideje a szervezésre. Egyelőre nem is tudja, mikor lesz a lagzi.
  • Szerző: HBK

Továbbra sem tudja Fucsovics Márton, hogy mikor veszi feleségül a menyasszonyát, Böszörményi Anettet. Eredetileg idén nyáron lett volna az esküvő, de a legjobb magyar férfi teniszező most a sportkarrierjére akar koncentrálni.

„Az idei év az áttörés éve volt nálam. A 85. helyről kezdtem az idényt, és eredetileg azt tűztük ki célul, hogy szilárdítsam meg a pozíciómat a Top 100-ban. Ehhez képest sokkal jobban alakult minden” – mondta keddi sajtótájékoztatóján Fucsovics, aki egyéniben jelenleg a 41. helyen áll a világranglistán.

A nyíregyházi születésű sportoló 2019-ben még komolyabb sikerekre pályázik.

„Nagy eredményekre vágyom, a négy Grand Slamből kettőn szeretnék legalább a nyolcaddöntőig eljutni, és jó lenne még tornákat nyerni. Ehhez persze még keményebben kell dolgoznom, főleg a szerváimon akad javítanivaló, de ha az is megvan, akkor a top 30 sem elérhetetlen.”

Ilyen tervek mellett nem csoda, hogy Fucsovicsnak nem igazán fér bele az esküvő megszervezése. Ezt lapunknak is megerősítette a kiváló teniszező.

„A menyasszonyom nagyon megértő volt szerencsére, elmondtam neki, hogy az életembe most nem fér bele az esküvő, szeretnék száz százalékkal a karrieremre koncentrálni. Még nem tudjuk, mikor tartjuk meg a lagzit.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?