TÜZELŐÁLLÁS

Támadás érte Storckot, így reagált a kapitány

A Ferencvárost irányító Thomas Doll nehezményezte honfitársa döntését, ma reggel mindent megbeszéltek. A válogatott edzője szerint nem sajtótájékoztatón kell neki üzenni.
  • Szerző: HBK

Bernd Storck ma reggel felhívta Thomas Dollt, miután a Ferencváros vezetőedzője kritizálta a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát a tegnap esti Magyar Kupa meccs után.

Doll a DVTK elleni találkozót követő sajtótájékoztatón megjegyezte, hogy két játékosa, Botka Endre és Kleinheisler László sérülten érkezett vissza a válogatottól, erről azonban a nemzeti csapattól előzetesen nem kapott tájékoztatást. Bernd Storck szövetségi kapitány, amint tudomást szerzett a nyilatkozatról, felhívta Thomas Dollt telefonon, s a beszélgetés során a két szakember tisztázta a félreértéseket.

„Thomas Doll nyilatkozatát követően ma reggel azonnal felhívtam telefonon a Ferencváros vezetőedzőjét, mert úgy vélem, a közvetlen kommunikáció hasznosabb és hatékonyabb, számomra pedig nagyon fontos az egyik magyar topcsapat vezetőedzőjének véleménye. Több olyan dologról is beszélgettünk, melyek tisztázásra szorultak, a mostani konkrét esettel kapcsolatban pedig kiderült, hogy félreértéseknek köszönhetően alakult ki”nyilatkozta az mlsz.hu-nak Storck.

„Örülök, hogy ezeket a telefonbeszélgetés során sikerült tisztáznunk, de fontosnak tartom, hogy a jövőben is személyesen kommunikáljunk egymással, amikor erre szükség van, hiszen két szakember számára ez az egyeztetések megfelelő módja. Akárcsak eddig, a jövőben is mindig elérhető vagyok  a magyar bajnokságban dolgozó edzők számára, így nem szükséges sajtótájékoztatón, mások bevonásával üzenniük hasonló esetekben” – tette hozzá a szövetségi kapitány.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?