TÜZELŐÁLLÁS

Megvan a fotó, cenzúrázták Hosszú Katinkát

Az Iron Lady már az olimpiát is szóba hozta a magyar úszóbajnokságot követően. A kétszáz és a négyszáz vegyes biztos pont nála.
  • Szerző: HBK

Hosszú Katinka a magyar úszóbajnokság szombati, utolsó versenynapján két aranyéremmel dúsította kollekcióját – az Iron Lady összesen négy elsőséggel zárt Debrecenben. A háromszoros olimpiai bajnokról még lesifotó is készült, amit kicsit cenzúrázni kellett.

A bajai klasszis az Instagram-oldalára töltött fel egy képet, amelyen minden bizonnyal a középső ujját mutatja, miközben mögötte állandó gyúrója, Bihari Zoltán mókázik. A biztonság kedvéért azért kitakarták Katinka jobb kézfejét.

„Összességében elégedett vagyok, jól éreztem magam ezen az ob-n. Szerintem a kettő pille tüskéje azért még megmarad egy darabig, ugyanakkor ez akár egy égi jel is lehet, mert az olimpián egy napon van a kétszáz vegyessel, szóval nem kizárt, hogy el kell engednem. Ami biztos, az a kétszáz és a négyszáz vegyes, ezek jól is mennek, aztán eldöntjük, hogy mi jöjjön még ezek mellé”nyilatkozta Hosszú.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?