TÜZELŐÁLLÁS

Bunkó dumával hergelte ellenfelét a kosaras

A tahóságnak is vannak határai. A Los Angeles-i játékos ocsmány szavakkal gyalázta az ellenfél legjobbjának édesanyját.
  • Szerző: pr

Az NBA rájátszása nem csak a nagy egyéni rekordokról, drámai csatákról vagy éppen a pazar sikerekről szól. A felfokozott hangulat, a győzelmekért folytatott őrült hajsza olykor a nézőkből és a játékosokból egyaránt kihozza az állatot. Így volt ez nemrég a Los Angeles Clippers-Houston Rockets mérkőzésen is.

A Clippers kiscsatára, Matt Barnes már az első negyedben összeakadt a houstoni nyerőemberrel, James Hardennel. Némi dulakodás után Barnes technikait kapott, azonban később sem tudott leállni. Egy rövid, ám annál velősebb mondatot intézett Harden pálya szélén ülő édesanyja, Monja Willis felé.

Csúnyát mondott, csúnyát mutatott

A kosaras előbb szajhának nevezte Harden mamát. Ezt követően pedig félre nem érthető activityzésbe kezdett. Mutatványával azt próbálta érzékeltetni, hogy a houstoni játékos anyjának mit kellene tennie az ő cerkájával.

A TMZ Sports szerint Barnes a mérkőzés után elnézést kért ellenfele anyukájától. A Los Angeles-i fenegyerek szövegétől pedig saját edzője is elhatárolódott. A mocskos szájú kosaras természetesen nem úszta meg büntetés nélkül: 50 ezer dollárt kell befizetnie az NBA kasszájába. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?