OLDALVONAL

Nikolics szenved, hiba volt maradnia?

A magyar válogatott csatár csapatának idén nem megy, a bajnokságban nagyon közel vannak a kiesőzónához, a BL-ben csak pofozógépek.
  • Szerző: acf

Már tíz forduló lezajlott a lengyel labdarúgó-bajnokságból, de úgy tűnik, nem tudja megismételni tavalyi bajnoki teljesítményét a Legia Warszawa. A csapat eddig mindössze kétszer nyert az élvonalban, és ez a szereplés rossz hatással van a tavalyi gólkirályra, a magyar válogatott Nikolics Nemanjára is.

Ha ez nem lenne elég, a Legia nagyon lehangolóan szerepel a Bajnokok Ligájában, a Sporting ellen 2-0-ra, míg a Dortmund ellen 6-0-ra kapott ki a varsói klub. Mivel a csoport negyedik együttese a Real Madrid, nem valószínű, hogy a lengyel csapat pontokat fog szerezni, sőt egy gól is bravúrnak számítana.

Kihagyta a nyári nagy lehetőséget

Nikolicsnak a nyáron lehetősége lett volna csapatot váltania, de ő úgy döntött, hogy a BL-csoportkört és a lengyel bajnokságot választja. Úgy tűnik azonban, hogy a nyári átigazolási pletykák megzavarták a csatárt, aki eddig a bajnokságban csak három gólnál jár. Viszonyításképp, Nikolics tavaly 10 forduló után tíz gólnál és három gólpassznál tartott a bajnokságban.

Augusztusban úgy tűnt, hogy a magyar csatár idén is ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta. Ötször eredményes volt a BL-selejtezőben, két gólt lőtt a bajnokságban, de szeptemberben mindössze egyszer köszönt be az ellenfél kapusának.

A bajnokságban a Legia a 13. helyen áll, mindössze három pont választja el az utolsó helyen álló Piast Gliwicétől.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?