OLDALVONAL

Elvesztette a fejét az NB I-es focista, elnézést kért a szurkolóktól

Kihozta a sodrából Fiola Attila. Az albán válogatott játékos tisztában van vele, hogy nagy hibát követett el Székesfehérváron.
  • Szerző: vav

Nehéz helyzetbe hozta a Budapest Honvéd labdarúgócsapatát Naser Aliji a szezonnyitó 17. forduló rangadóján.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Védő létére korábban már gólt is szerzett a Honvédban
Fotó: MTI

A Macedóniában született, svájci illetőségű, mégis albán válogatott légiósnál a MOL Fehérvár elleni rangadó (0-0) 91. percében elszakadt a cérna: játékon kívül odarúgott Fiola Attilának.

Aliji az Instagramon jelezte, tisztában van vele, hogy az emberhátránnyal, illetve a várhatóan több mérkőzésre szóló eltiltásával a sajátjait sújtotta.

Dear Fans, I want to apologize for my action at the end of the game. It was absolutely not my intention to do something bad. It was a bad reaction for which I want to say sorry to all Honved Fans and my teammates. My motto is respect and will ever be so for this I am sorry and hope to be back as soon as possible. Naser Aliji

„Kedves Szurkolók, elnézést szeretnék kérni azért, amit a meccs végén tettem. Egyáltalán nem állt szándékomban rosszat tenni. Helytelen reakció volt, amiért bocsánatot kérek minden Honvéd-szurkolótól és a csapattársaimtól. A mottóm a tisztelet”

- írta Aliji, hozzátéve: reméli, hogy mihamarabb újra visszatérhet a csapatba.

És ezeket olvastad már?