Létrehozva: 2024.05.06.

Háborog az ország: Szoboszlain élcelődik az RTL-es, de dolgozni nem szeret, mert attól minden baja lesz

Elindult az RTL újabb pusztító show-ja, az új ValóVilág, amibe ismét sikerült "szerethető" karaktereket találni. VV Geri például egyből a közönség utálatára szomjazik kijelentéseiből ítélve.

Mint ahogyan már megszokhattuk az évek alatt, idén sem fog átbillenni az értékelhető kategóriába a vasárnap elstartolt ValóVilág új szériája. Bemutatták az első beköltözőket, akik első látásra bizonyították a közönségnek, hogy még az eddigieknél is van lejjebb. Az összes versenyző látszólag hatalmas egóval érkezett a bemutatkozó interjúra, de VV Geri, azaz Kovács Gergő nem teljesen gondolta át, hogy valódi emberek fogják nézni és értelmezni a valóságtól igencsak távolálló gondolatait magáról, vagy akár Szoboszlai Dominikról. Akkora kabáttal érkezett Geri a nagyközönség elé, hogy úgy gondolja, ő egy császárnak született és egy korona kell a fejére.

VV Geri
Kovács Gergő ValóVilág
VV Geri maga sem gondolhatta át, miket mond a kamera előtt, akkora lovon érkezett a stúdióba (Fotó: Facebook)

Kovács Gergő vagyok, január 18. születtem 22 óra 51 perckor. Van az a mondásom, hogy valaki császárral, valaki császárként születik. Na, én császárként születtem, szóval Isten megáldott engem és titeket is azzal, hogy ide kerültem most. Azt szeretném, hogy amíg bent vagyok, alakulna egy császárság, és ha kijövök, VV Gerit akár megválasztani császárnak és a korona ide a fejére” – kezdte bemutatkozását az első pillanattól kezdve magas lovon ülő srác, aki bizonyította, kanyarból sem ismeri a szerény és alázatos hozzáállást.

VV Geri
 A botrányos villalakó még Szoboszlai Dominiknek is odaszólt (Fotó: Facebook)

VV Geri jobb focista, mint Szoboszlai?

Az édesanyja cateringeztető cégénél besegítő Geri nem szeret dolgozni, bevallása szerint minden baja lesz tőle, de amúgy sem kell neki elvileg, hiszen állítása szerint hatalmas pénzeket szakít a futballista karrierjéből.

Igen, focista vagyok, le se tudnám ezt tagadni. Szerintem azt azért lehet látni, tetkóm, órám, nyakláncom, tekintetem és kinézetem azért mindent elárul rólam” – mondta az önkényes celebjelölt, aki a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát is erősen lekezelte.

Ha Szoboszlai Dominikkal együtt kéne játszanom, akkor szerintem elkérné a mezemet és nem is mosná ki. Bekeretezné otthon a szobájában és szerintem azzal aludna” – jegyezte meg a ValóVilág által teremtett celeb, aki biztosan megszeppenne, ha egyszer ezt a sztárfocista szemébe nézve kéne elmondania.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek