SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.05.06.

Tom Cruise lemondott a gyerekéről

Hollywood egykori sztárcsemetéje felnőttkorba lépett, ám az édesapját ebből csak az érdekli, hogy nem kell több gyerektartást fizetnie. Suri gyönyörű, okos és tehetséges – Tom Cruise mégis évek óta felé sem néz!

Miközben a szüleire megdöbbentően hasonlító Suri a barátaival ünnepelte a 18. születésnapját New Yorkban, addig 61 éves édesapja saját maga vezette helikopterrel érkezett Londonba egy forgatásra. Tom Cruise és a kisebbik lánya között évek óta nincs semmiféle kapcsolat – utoljára 2012-ben látták együtt őket.

Tom Cruise
Tom Cruise és Suri utoljára 2012-ben volt együtt - Fotó: AFP

Tom Cruise és Katie Holmes lánya, Suri 2006 áprilisában született, a szülei öt évvel később szakítottak, a válásukat 2012-ben véglegesítették. Holmes megkapta a lány teljes felügyeleti jogát, cserébe Cruise beleegyezett, hogy évi 400 000 dollár gyermektartást fizet, amíg Suri be nem tölti a 18. életévét. Most pedig ez a nap is eljött: a színésznek egy centet sem kell fizetnie többé! 

– A Szcientológia Egyházhoz fűződő kapcsolatom hatással volt a Suritól való eltávolodásomra – nyilatkozta Tom a Bauer Media elleni 2013-as rágalmazási per során. 

Amikor az ügyvédek megkérdeztek, hogy Katie részben azért hagyott-e el, hogy megvédje Surit a szcientológiától, igennel feleltem, mert tényleg ez volt az egyik oka.

Tom Cruise teljesen a vallásnak szentelte az életét

Katie New Yorkban nevelte fel Surit, hogy normális életet élhessenek, távol Hollywoodtól – ennek érdekében átmenetileg a karrierjét is szüneteltette. 

HOT FELTÖLTÉS TOM CRUISE ÉS LÁNYA SURI SZIENTOLÓGIA
Tom Cruise és Katie Holmes közös lánya mára érett nővé cseperedett - Fotó: PROFIMEDIA / HOT MAGAZIN

– Számomra most a gyermekem és az ő nevelése a legfontosabb – mondta akkortájt Holmes a Town & Country magazinnak. – Jó, hogy mindig vele vagyok, neki ezáltal lehet stabil, ártatlan a gyermekkora. Imádom a hivatásomat, de

 látni azt, ahogy a gyermekem fejlődik, a legjobb dolog a világon.

Amíg Tom karrierje az utóbbi években egyre feljebb ívelt, teljesen megszűnt a kapcsolata a kisebbik lányával. A Szcientológia Egyház szabályai szerint a tagoknak tilos nem hívőkkel kapcsolatba lépniük, és mivel sem Ka­tie, sem Suri nem szci­en­to­ló­gu­sok, a sztár nem érintkezik velük.

– Tom valószínűleg csak arra vár, hogy a lánya néhány évvel még idősebb legyen – állította nemrég Leah Re­mi­ni volt szcientológus a The New York Postnak. – Akkor majd rábeszéli Surit a szci­en­to­ló­giá­ra (ahogy azt a Nicole Kid­man­nel közösen örökbe fogadott fiával és lányával, Con­nor­ral és Isabellával tette hajdan), és örökre elszakítja az anyjától!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek