TÜZELŐÁLLÁS

Nagy kalamajkát okozott esküvőjén a szuperszexi sportriporternő

Képtelen volt tartani a száját. A Manchester Cityben focizó szerelmének a lagzi napján kellett bocsánatot kérnie Guardiolától.
  • Szerző: vav

Garantáltan nem lesz unalmas a házasságuk: Olekszandr Zincsenkónak az esküvő napján kellett elnézést kérnie szerelme, Vlada Szedan mondataiért edzőjétől, Pep Guardiolától.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

A televíziós sportriporterként dolgozó bombázó ugyanis nemrég a trénert tette felelőssé a Manchester City BL-kieséséért – de kilógott a lóláb, hogy a focista mellőzése miatt orrolt meg a sztáredzőre.

„Ez teljesen Guardiola felelőssége”

- mondta a szexi tévés a Lyon elleni vesztes negyeddöntő (1-3) után, amit Zincsenko a kispadról szenvedett végig. Pedig Vlada nem mindig volt ennyire ellenséges Guardiolával:

„A feleségem újságíró, de egyben szurkoló is. A meccs után elragadták az érzelmei, ahogy minden drukkert is szokta. Most közvetlenül a házasságkütésünk előtt írok: ahelyett, hogy ezt a hihetetlen pillanatot élvezném, ezzel kell foglalkoznom, mert nem hagyhatom elmérgesedni a helyzetet. Tejesen egyetértünk, hogy ilyesmit nem lett volna szabad nyilvánosságra hoznia a feleségemként”

- üzente most edzőjének a 23 éves védő a közösségi oldalán, mielőtt örök hűséget fogadott volna a gyönyörű, de felvágott nyelvű Vladának.

Az ifjú pár eljegyzése sem volt mindennapos. Miután az ukrán válogatott Zincsenkóval a pályán kivívta az Eb-szereplés jogát, a futballista élő adásban őrjöngve ölelte meg a riporternőt, majd másnap a kijevi Olimpiai Stadion gyepén kérte meg a lány kezét.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?