TÜZELŐÁLLÁS

Mészöly Kálmán végre meccsre mehet, itt szurkol majd a legenda

Végre meccsre mehet Mészöly Kálmán. A 79 éves egykori szövetségi kapitány nemrégiben súlyos betegségekkel küzdött, de szerencsére mindez a múlté. Fiával, Mészöly Gézával ott lesz a szombati magyar-francia Eb-mérkőzésen.
  • Szerző: Ripost

A törökök megadták a módját: egykori szövetségi kapitányukat, Mészöly Kálmánt meghívták Rómába, a török–olasz Eb-nyitómeccsre, ám a Szőke Szikla udvariasan visszautasította az ajánlatot. Az utazás túl megterhelő lett volna az egykori legendás labdarúgónak. Egy budapesti meccs azonban egészen más helyzet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mészöly Kálmán ott lesz a magyar-francia meccsen

Mészöly Kálmán ott lesz a magyar-francia meccsen
Fotó: Nemzeti Sport

Mészöly Kálmán fia, Mészöly Géza a Metropolnak elmondta, édesapja nagyon várta az Eb-t, és a franciák elleni szombati meccsen a helyszínen, a Puskás Arénában fog szurkolni.

„Nekünk a délutáni mérkőzés az ideális – indokolt Mészöly Géza. – A franciák elleni találkozó 15 órakor kezdődik, apu estére már otthon lehet. Jól érzi magát, remek a hangulata. A korábbi problémáit rendszeresen ellenőrzik, jó kezekben van. Folyamatosan nézi a meccseket, már nagyon nehezen viselete a bezártságot.”

A Magyarország-Franciaország mérkőzést szombaton 15 órakor játsszák.

És ezeket olvastad már?