TÜZELŐÁLLÁS

Koronavírus: Mészöly Kálmán a családjával sem találkozhat

Mészöly Kálmán már megkapta a koronavírus elleni első oltását. Fia, Mészöly Géza egyelőre csak telefonon tartja vele a kapcsolatot.

Nagyon szigorúan óvják a járvány miatt Mészöly Kálmánt fiai, akik egyelőre csak telefonon tartják a kapcsolatot édesapjukkal, a magyar válogatott és a Vasas egykori labdarúgójával – árulta el a nak a 79 éves legenda kisebbik fia, Mészöly Géza.

Mészöly Kálmán hamarosan megkapja a második oltást

Mészöly Kálmán hamarosan megkapja a második oltást
Fotó: Nemzeti Sport

„Apu már megkapta az első oltást, és úgy tudom, egy hét múlva jön a második adag – mondta Mészöly Géza. – Addig nem akartunk találkozgatni, nem akartunk kockáztatni, amíg nincs védettsége. Telefonon tartjuk a kapcsolatot, minden nap beszélünk. Természetesen már nagyon türelmetlen, rendre azt kérdezi, hogy mikor lesz már vége ennek a nyavalyás járványnak.”

A 79 éves egykori szövetségi kapitány, Mészöly Kálmán nemrégiben súlyos betegségekkel küzdött, de szerencsére mindez a múlté, remekül érzi magát.

„A bezártságot leszámítva, jól érzi magát, remek a hangulata. A korábbi problémáit rendszeresen ellenőrzik, jó kezekben van. Folyamatosan nézi a meccseket, naprakész a magyar futballból, legutóbb azt mondta, nagyon szurkol az U21-es válogatottnak, amely a jövő héten már a korosztályos Eb-n szerepel. A Vasasnak is szorít, nagyon szeretné, hogy ősszel újra az első osztályban szerepeljen a csapat. Szeretne ott lenni a lelátón.”

A Vasas kedden ünnepelte a klub a megalapításának 110. évfordulóját. Mészöly Géza zárásként elárulta, Markovits László, az angyalföldi klub elnöke a születésnap kapcsán hamarosan személyesen is találkozik majd Mészöly Kálmánnal, aki a teljes játékoskarrierjét a piros-kékeknél töltötte, és edzőként is vezette a csapatot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?