SPORT

Mentőautó vitte kórházba a Nemzet Sportolóját, ezt üzente a legenda

A legenda tudja, miben kell változtatnia.
  • Szerző: sk

Baráti összejövetelen lett rosszul péntek este Jónyer István világbajnok asztaliteniszező. A 71 éves legenda péntek este egy hosszú nap után akart kikapcsolódni, amikor érezte, valami baj van.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Alig kezdtük el a bulit, amikor azt éreztem, hogy forog velem a világ – mondta a Borsnak a legenda. – Kimentem a levegőre, de mire kiértem, már le kellett ülnöm, mert már a fülem is zúgott, és a szédülés is fokozódott. Nem akarom szaporítani a szót, mentő érkezett, és a Honvéd Kórházba hoztak.”

Jónyer István májusban lett a Nemzet Sportolója

A világbajnok azóta átesett számos vizsgálaton, szerencsére minden lelete negatív lett. Azt azonban ő is tudja, változtatnia kell az életmódján.

„Kicsit vissza kell vennem a tempóból, mert jelzett a testem, hogy egyre jobban kizsigerelem a szervezetem. Szóval, hogy később is pingpongozhassak, találkozhassak a világbajnok társaimmal és természetesen a gyerekekkel, hogy népszerűsítsem a sportolást, fékezek egy keveset, mert még messzire akarok elérni” – mondta Jónyer, aki bízik benne, hogy kedden hazaengedik a kórházból.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?