KIAJOBB

Továbbjutott a Real Madrid, Orbán Viktor gratulált is az elnöknek

A miniszterelnök a Puskás Akadémia alapítójaként írt levelet Spanyolországba.
  • Szerző: SK

Mozgalmas napja volt szerdán a Real Madrid focicsapatának. A gárda a liverpooli döntetlenjével bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjébe, előtte pedig újraválasztották a nagyhírű klub elnökének Florentino Pérezt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Pérez (Puskás Ferenc szobra mellett) a klub történelmének egyik legsikeresebb elnöke
Fotó: Nemzeti Sport

Az újraválasztott elnöknek a felcsúti Puskás Akadémia alapítójaként Orbán Viktor miniszterelnök írt gratuláló levelet:

„Tisztelt Elnök Úr!

Engedje meg, hogy ezúton gratuláljak a Real Madrid CF elnökévé történt ismételt megválasztásához.

Meggyőződésem, hogy az Ön sok évtizedes tapasztalata garanciát jelent arra, hogy a Real Madrid továbbra is megőrzi méltó helyét Spanyolország, Európa és a világ legsikeresebb klubjai között.

Nagy örömömre szolgál, hogy az Ön vezetése alatt sikerült hozzájárulnunk közös hősünk, Puskás Ferenc emlékének megőrzéséhez, valamint a magyar és a spanyol futballkapcsolatok megerősítéséhez. Büszkeséggel tölt el, hogy Európában elsőként Magyarországon, a Puskás Akadémián jött létre a RealTanoda program, amely immár tíz éve nyújt fejlődési lehetőséget a magyar fiataloknak, akik a Puskás–Suzuki-kupa küzdelmei során szemtől szemben is összemérhetik erejüket a Real Madrid legkiválóbb korosztályos együtteseivel. Bízom benne, hogy sikeres együttműködésünket az előttünk álló időszakban sikerül új magasságokba emelni.

Felelősségteljes munkájához jó egészséget és további sok sikert kívánok!” – idézi a Puskás Akadémia honlapja Orbán Viktor levelét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?