KIAJOBB

Óriási meglepetések, kiket hívott meg a keretbe Bernd Storck?

Andorra ellen fog világbajnoki-selejtezőt játszani a magyar labdarúgó-válogatott. Nem csak a miniállam ellen lépnek pályára, hanem Svédország is érkezik.
  • Szerző: acf

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck ma délután bejelentette az Andorra és Svédország ellen készülő keretét. Az Andorra elleni találkozó világbajnoki selejtező lesz, míg a svédek elleni összecsapás barátságos találkozó, és egyben Király Gábor, Juhász Roland, Hajnal Tamás és Vanczák Vilmos búcsúmeccse is.

A keretben négy új játékos szerepel, méghozzá a válogatott összetartásán korábban már részt vett Botka Endre (Budapest Honvéd), Berecz Zsombor (Vasas), Hangya Szilveszter (Vasas) és Nagy Dominik (Ferencváros), ám az A-válogatott meccskeretében először kapnak lehetőséget az U21-es válogatottban bizonyított fiatalok - írja az mlsz.hu.

A magyar válogatott november 13-án játszik a Groupama Arénában Andorra ellen, míg 15-én Svédország ellen. A selejtező csoportban Magyarország jelenleg négy ponttal a csoport harmadik helyén áll, míg Andorra 0 ponttal és 1-9-es gólkülönbséggel utolsó.

És ezeket olvastad már?