TÜZELŐÁLLÁS

Ezért igazolt az NB II-be az élvonal gólkirályjelöltje

Feczesin Róbert alapos meglepetést okozott azzal, hogy a Vasashoz szerződött.
  • Szerző: Ripost

Az NB II-ben szereplő Vasasban folytatja a pályafutását Feczesin Róbert, aki az élvonalbeli Újpestet hagyta el az angyalföldiekért. A 33 éves labdarúgó ősszel nyolc találatot jegyzett az NB I-ben, ezzel vezeti a góllövőlistát, ezért számít óriási meglepetésnek az átigazolás. Feczesin a Facebookon az újpesti szurkolóknak üzent.

Feczesin Róbert Fotó: MTI/Illyés Tibor

„Gondolhatjátok, hogy nem így terveztem. Volt bennem izgalom, egyfajta drukk, amikor visszatértem Újpestre, nem tudtam, hogy mire számítsak. Aztán amit tőletek kaptam, az mindent felülmúlt! Nekem ti vagytok az Újpest. Büszke vagyok az elmúlt időszakra, mindig különleges emlék marad. Hiányozni fogtok, és remélem, ti is mindig jó szívvel gondoltok majd vissza rám. Én megpróbáltam mindent. Az Újpest ti vagytok. Sok sikert Újpest.”

Ebből arra lehet következtetni, hogy Feczesin szeretett volna Újpesten maradni. A úgy tudja, a támadó az előnyösebb anyagi feltételek miatt váltott. Információink szerint a csatár havi 6-8000 ezer eurót keresett a lila-fehéreknél, és ennél többért írt alá a Vasashoz, amely a nyolcadik helyen áll az NB II-ben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?