SIKK

Milyen jegyben születtél? Ez a te tetoválásod

Már régóta szeretnél tetkót, de nem vagy benne biztos, melyik illene hozzád? Akkor most figyelj, ugyanis a horoszkópod alapján megtudhatod, milyen formák állnak a legközelebb a személyiségedhez.
  • Szerző: Mia

Egy tetoválás hatalmas felelősséggel jár, hiszen egész életedben hordani fogod. Nem csoda, ha a lehető legjobbat szeretnéd magadra varratni. Most megmutatjuk, hogy a horoszkópod alapján, milyen szimbólumot érdemes választanod:

Kos (03.21. - 04.20.)

Merész vagy, egy igazi úttörő egyéniség. Mindig tudod, milyen irányba tart az életed, és erről a pályáról senkinek a kedvéért nem térsz le. Éppen ezért, a te szimbólumod a nyíl, ami pontosan ezt az egyenes utat sugallja. 

Bika (04.21. - 05.20.)

Nagykanállal habzsolod az életet, imádod a függetlenséget. Szeretsz bulizni és nyaralni, ezért a pálmafa az öröm, és a szabadság jelképe lehet. 

Ikrek (05.21. - 06.21.)

Egy igazi álmodozó vagy, aki gyermeki őszinteséget sugároz. A madarak azt jelentik, hogy a lelked tiszta és romlatlan, így ez a tetoválás pontosan hozzád illik.

Rák (06.22. - 07.22.)

Nem bírod a változást, a megszokás híve vagy. Stabil életre és családra vágysz, ahol nem vésznek el a hagyományok, így egy lehorgonyozott vasmacska lehet a tökéletes választás. 

Oroszlán (07.23. - 08.22.)

Irányító típus vagy, aki egyértelműen a főnöki posztra pályázik. Szereted a rivaldafényt, ezért bátran válassz egy ilyen merész korona tetkót, amivel kifejezheted, hogy melletted senki nem rúghat labdába!

Szűz (08.23. - 09.22.)

Sokat agyalsz, szeretsz mindent a maga helyén kezelni. Egy ilyen geometrikus minta a gondolkodásmódodat jelképezheti. Imádsz az apróságokban elveszni, úgyhogy minél részletesebben csináltasd meg a tetoválásodat is.

Mérleg (09.23. - 10.22.)

Volt már olyan, hogy valaha valamit egyedül csináltál? Ugye, hogy nem! Szerinted csakis párban szép az élet, így egy közös tetoválás tenne csak igazán boldoggá a tesóddal, a legjobb barátnőddel, vagy a szerelmeddel.

Skorpió (10.23. - 11.22.)

Minden cselekedeted a szenvedély irányítja. Szerinted nincs értelme az ésszerűségnek, a rózsa pedig a vágy jele. Legyen színes, vagy fekete-fehér, tökéletesen tükrözi romantikus lelkedet. 

Nyilas (11.23. - 12.21.)

Igazi kalandvágyó vagy, akinek azért fontos a lelki béke. Egy térkép tetoválással egyszerre szimbolizálhatod a magadban, és a világ körül megtett utadat.

Bak (12.22. - 01.20.)

 

Eva (@evakrbdk) által közzétett fénykép,

Mindent kétszer megfontolsz, soha nem döntesz elhamarkodottan. Hiszel abban, hogy a szorgalom előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét, ezért egy ilyen fa tetoválás telitalálat lehet. A hosszú törzs azt mutatja, honnan indultál, a lombkorona pedig, hogy hova jutottál. 

Vízöntő (01.21. - 02.18.)

Imádsz mindent, ami extravagáns. Emellett szeretnéd, ha a Föld egy jobb hely lenne, ha az emberek elfogadnák egymást. A mandala a világegyetem jelképe, mostanában egy divatos minta.

Halak (02.19. - 03.20.)

Mivel a víz elemében születtél, nehéz pontosan körülírni, milyen is vagy valójában. Az viszont biztos, hogy szeretsz mindent, ami a mesékhez, vagy a misztikus világhoz kötődik. Legyen az egy cuki lepke, vagy egy színes egyszarvú.

És ezeket olvastad már?