SIKK

Ilyen dögös még soha nem volt a farmerszoknya!

Az utóbbi pár évben a farmerszoknya nem igazán volt trendi, inkább a ciki kategóriába tartozott, így sok nő úgy gondolta, hogy valójában kislányos viselet. Most viszont újra fénykorát éli!
címkék:
  • Szerző: Z.B.

Mivel a ciki kategóriába került a farmerszoknya az utóbbi években, vagy a kukában landolt, vagy a szekrény mélyén maradt. Ha utóbbi mellett döntöttünk, szerencsések vagyunk, mert most trendi lesz a ruhadarab, és újra szexik lehetünk a régi szoknyánkban is, csak ügyesen kell kombinálni az új divattal.

2017-ben hódítani fog a teljesen klasszikus, egyenes vonalú, hosszabb, térdig, vagy picit térd fölé érő fazon. Hordhatjuk egyszerű felsőkkel vagy blúzokkal, elegánsan, de sportosan is.

Nyugodtan előkaphatjuk a szekrényből a miniszoknyát is, mert őrülten divatos lesz idén. Szinte bármivel kombinálható, nehéz hibázni. Ha azonban farmerrel szeretnénk párosítani, a legjobb, ha nem egyszínű, hanem két eltérő színt választunk.

Ha mégsem szeretnénk farmert hordani, dönthetünk a farmer hatású ruhák mellett is. Dögös, nőies, trendi, és anyagának köszönhetően nagyon kényelmes.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?