KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.05.10.

„Ez volt életem legszebb napja, de nem tudtam, hogy az lesz vele az utolsó” – Kórházi esküvője másnapján elhunyt a súlyos beteg férj

Sokáig tartott mire meghódította szíve hölgyét a súlyos beteg férfi. Utána már nem maradt sok idejük együtt.

Egy brit nő a kórházban házasodott össze vőlegényével, miután megtudta, hogy a férfi súlyos beteg. A gyors ceremónia helyes döntésnek bizonyult, ugyanis mindössze 34 órával később meghalt élete szerelme.

esküvő
Képünk illusztráció / 

A 25 éves Rosie Dack a Norfolk és Norwich Egyetemi Kórházban házasodott össze a szintén 25 éves Ryannel. A döntésüket azt befolyásolta, hogy az orvosok szerint Ryannek már csak hetei maradtak hátra az életből.

Az esküvő volt Ryan utolsó kívánsága, amit mindössze két óra leforgása alatt meg is szerveztek. Rosie egy fehér nyári ruhát viselt, amit a szekrénye mélyén talált, és családdal, barátokkal, menzai tortával és műanyag pohárral ünnepeltek. Másnapra Ryann feladta a küzdelmet. Rosei-nek így már özvegyként kellett elmennie a lánybúcsújára, és megélnie minden évfordulót.

„Ez volt életem legszebb napja - de nem tudtam, hogy az lesz vele az utolsó. Amikor a kórházi személyzet meghallotta, hogy az esküvő volt Ryan utolsó kívánsága, abszolút mindent megtettek, amit csak tudtak, hogy segítsenek nekünk” – mesélte a gyászoló özvegy.

Rosie és Ryan 2016 szeptemberében ismerkedtek meg egymással, amikor egy foci meccsen az ellentétes csapatnak szurkoltak. A férfi négy évig kitartóan udvarolt, mire elmentek az első randijukra. Egy év randizás után pedig egy családi összejövetel keretein belül meg is történt a lánykérés.

„Mindig flörtölt velem, és meg akart ismerni - sokszor küldött virágot. Elég sokat próbálkozott, hogy eljusson hozzám. Én akkoriban csak barátkoztam vele, amit most már teljesen megbántam. Eleinte nem éreztem semmi vonzalmat, de ahogy telt az idő, úgy nőtt a szerelmünk is” – mesélte el kapcsolatuk történetét az özvegy.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek