SIKK

Ha ezt a három ruhát beszerzed tavasszal, te is nagyon csinos lehetsz

Vannak a divatban szinte örök darabok, melyek évről-évre bekúsznak a trendekbe. Apró változtatásokkal, vagy éppen az év legdivatosabb színeiben, de megjelennek. Ha valamelyik hiányzik a kollekciódból, ajánlott tavasszal beszerezned!

Vannak ruhadarabok, melyek szexisek, kényelmesek, és mindig dobnak a megjelenéseden. Mutatunk három olyat, melyeket minden nőnek érdemes beszereznie. Tavasszal és a hűvös nyári napokon is a legjobb választás.

1. Fehér blézer

Nem kell a fehér blézer mellé védőbeszéd, hiszen bármire ráveheted, és bármihez felveheted. Egyrészt a hűvösben nagyon jól jön, másrészt a szetted is feldobja. Egy farmerszoknyát is elegánsabbá tesz. Öltözz fiatalosa és divatosan!

2. Ingruha

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A tavasz kedvenc viselete, minden testalkatra jó választás. Felveheted csak önmagában, de övvel viselve is nagyon szexi lehetsz. Karcsúvá varázsolja a külsődet. Idén is az egyik legjobb tavaszi választás.

3. Rövid, vágott farmerdzseki

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tuti tipp! Feldobja a ruhák egyszínűségét, derék résznél megszakítja a szetted, rendkívül kényelmes. Mindenhová érdemes magaddal vinni, amint hűvösebb egy kicsit az idő, máris felkaphatod.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi halászlé receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?