SIKK

Ezekkel a körmökkel te is bombázó leszel nyáron

Idén a feltûnő körmök nyarának nézünk elébe: már nem elég egy egyszerû, halvány színnel kifesteni a körmeidet, ha divatos akarsz lenni, akkor mindenképp a feltûnő színekre kell szavaznod. Sőt: használhatsz egyszerre több színt, vagy az öltözeted stílusának megfelelő mintát is.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Az idei nyár nem a visszafogott eleganciáról szól majd, már ami a körömdivatot illeti. Persze egy szépen kivitelezett francia manikűrrel soha nem foghatsz mellé, de ha igazán trendi akarsz lenni, akkor válaszd a feltűnő körömlakkokat. Már azzal is magadra vonzod a tekinteteket, ha a klasszikus, vörös körömlakkot választod, különösen, ha a feltűnő körmöket azonos színű, vörös rúzzsal párosítod. Ám ha még extravagánsabb megjelenésre vágysz, annak sincs akadálya. Idén nyáron mindent szabad: divat a szivárványszínű köröm, hozzá illő sminkkel, a mintás körmök, az ékköves díszítés, vagy a szabálytalan színátmenet is. A lényeg, hogy ne érd be egyetlen, visszafogott színnel, hanem vesd be minden kreativitásod. Az sem akadály, ha a kézügyességed nem alkalmas ezeknek a körömcsodáknak a megalkotásához. A körömmatricákkal nagyon egyszerű dolgod lesz, de az is jó megoldás, ha egy hozzáértő, kreatív körmösre bízod magad - különösen akkor, ha extra hosszúságra vágysz, hiszen ezeket a fantasztikusan hosszú körmöket a legtöbbször csak műkörömmel lehet megoldani. A lényeg, hogy vállald a feltűnést, ne rejtsd el magad, ne akarj beolvadni a tömegbe!

A tarka, neonszínű körmökhöz szivárványos szemfestés dukál, és jó, ha előveszed a minél színesebb, bohókásabb nyári ékszereket is.

A vízparti nyaraláshoz mi más illene, mint a tengerészmintás köröm: a horgonyt körömmatricával is felviheted a körmeidre, a pöttyöket és csíkokat pedig átlagos kézügyességgel sem lehetetlen kivitelezni.

Pöttyök minden színben és minden mennyiségben: a lényeg, hogy minél változatosabb és vidámabb legyen a végeredmény.

Csodásan nőies, hosszú, szexis műkörmök ékkővel és márványmintával díszítve. Ehhez bizony már elkél egy jó körmös munkája, de az eredmény kétségtelenül megéri!

Ha úgy érzed, nem sok kézügyességgel vagy megáldva, próbáld ki ezt a színátmenetes mintát. Egyáltalán nem kell szabályosnak lennie, az a jó, ha egymásba folyik a kétféle körömlakk.

A klasszikus "végzet asszonya" smink: vörös körömlakk és vörös rúzs. Férfi legyen a talpán, akinek nem akad meg rajta azonnal a szeme!

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?