SIKK

6 huncut, de kényelmes melltartó, amiben szexin mutat minden mell

Egészen biztos, hogy mérettől, formától függetlenül ebből a válogatásból te is találsz magadnak megfelelőt! Légy egyszerûen szexi a mindennapokban is.
  • Szerző: S.E

Főleg a nagy mellű nőknek okoz fejtörést az ideális melltartófazon. Miközben a jelenlegi divat éppen a merevítőktől vesz búcsút, a nagyobb méretben megmaradt a régi jól bevált, kényelmes melltartódivat. Nem igaz azonban, hogy ezekben a fazonokban nem lehetsz szexi, mutatunk néhány olyan darabot, amitől megvadulnak majd a férfiak.

1. Ez a melltartó kifejezetten póló alá ajánlott, lenyűgöző lehetsz benne, sima anyaga miatt.

2. Ennél a darabnál a kosarak kényelmes betéttel vannak kipárnázva. Figyelj oda a vásárlásnál, hogy ne ragaszkodj mindenképpen a méretedhez, próbálj fel többet, a legfontosabb, hogy passzoljon a testedhez.

3. Igazán kényelmes melltartó, teljesen lefedi a melleket, lazán, bátran mozoghatsz benne, egy szép blúz alatt teljes biztonsággal viselheted.

4. Nem kell feladnod a reményt, hogy megtalálod a legtökéletesebb, legkényelmesebb, mégis szexi modellt! Vastag pántja és a kosarak kialakítása megemeli a melled.

5. Ebben a fehérneműben alsó szivacsok emelik és tartják meg a kebleidet, de a csipkés felsőrésze teszi divatossá, és izgalmassá a formáidat.

6. Csábító kosarakkal ellátott, három vékony pánttal szexivé tett fazon, ha úgy adódik, hogy leveszed a felsőd, a látvány egészen biztosan csalogató lesz.

 

És ezeket olvastad már?