SIKK

Szerző Sors Edina

2 hónapja

A legszebb őszi farmerek, ha gömbölyű a feneked

Ismét beköszöntött az ősz, előtérbe kerültek a farmerek. Mindenki nagy kedvence, most sem marad ki a trendek közül. Mutatjuk a legjobb fazonokat.

Szerző Sors Edina

Amint beköszönt az ősz, máris előkerülnek a farmerek. Szuperszexi fazonokkal, izgalmas formákkal találkozhatsz most is az utcán. Ne hagyd ki a neked való fazont. A trendek között megtalálod ezeknek a nadrágoknak a széles skáláját. Bár évek óta tombolnak a 80-as 90-es évek bővebb szárú trendjei, de a szűk sem marad le egy szezonban sem a listákról. Neked melyik tetszik? 

1. Egyszerű, mégis nőies fazonok

Street Style - Dusseldorf - January, 2022
Fotó: Getty Images

Szomorkás, őszi napokon is a legjobb megoldás a farmer. Lezser, mégis nőies fazont válassz! Egy garbó és egy ing lazán viselhető hozzá.

2. Lefelé bővülő nadrág

Ez a naci azért is szuper, mert felül szűk, így domborodhat benne a popsid, de lefelé bővül, így a divatban most nagyon előremutató.

3. Hajtsd fel bátran

Az egyenes szabású farmer, felhajtva is nagyon menő idén ősszel. Nőies külsőt kölcsönöz egy vastagabb pulóverrel. Bátran játssz a kiegészítőkkel, kék cipő és táska együtt nagyon jól megy majd a szettedhez.

4. A szűk fazon sem marad ki a listáról

Szűk farmer nélkül nincs ősz, főleg, ha a csinos hátsót meg lehet mutatni benne. Minden évszakban megtalálod a boltok polcain. Most sincs ez másképpen.

5. 90-es évek kedvence

A 90-es évek farmerje idén is ott van a top 10-ben. Szűrkében, feketében válaszd most, ne feledd egy egyszerű dögös felsővel, most is kényelmesen érzed majd benne magad.

 

 

Szerző Sors Edina

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!