Gépfegyveres migráns-leszámolás történt Németországban, egy ember meghalt

KÜLFÖLD
SHOWBIZ

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.10.03. 07:30

Gáspár Laci olyan „pofont” kapott Bochkor Gábortól, hogy a fal adta a másikat

Kár lenne vitatni, hogy az énekes kis hazánk egyik legjobb hangú énekese. Éppen ezért kapták fel a fejüket oly sokan, amikor a hétvégén előadta új dalát egy tévéműsor záróakkordjaként. Gáspár Laci különös előadása Bochkor Gábor fülét is megütötte.

Gáspár Laci az emlékezetes „zöldhajú” lány fiaskója óta nem foglalkoztak annyit egyetlen előadásával sem, mint amennyit most beszélnek legújabb dalának ősbemutatója kapcsán. Sokan, nagyon sokan hallották ugyanis hamisnak az énekest, aki élőben veselkedett neki a nótának. A kommentelők többsége azt nehezményezte, hogy Gáspár Laci mindeközben egy tehetségkutató mentori székében ül és éppen azt hivatott eldönteni, hogy a jelentkezők szépen, tisztán énekelnek-e. De nem csak az „átlagnézőknek” de a Sztárboxot figyelemmel kísérő és barátjáért szurkoló Bochkor Gábornak is feltűnt, hogy valami nem stimmelt Laci előadásával. A honi rádiózás fenegyereke pedig nem kommentben, hanem élő szóban, szerény másfél millió ember füle hallatára mondta el véleményét.

Bochkor Gábor beszólt Gáspár Lacinak
Gáspár Laci nem teszi zsebre, amit Bochkor Gábortól kapott (Fotó: Hatlaczki Balazs)

Bochkor Gábor: „...meg kellett volna hallgatnunk még egy Gáspár Laci dalt...”

Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkózó éppen arról beszélt, hogyan fejezhette volna be kiütéssel Árpa Attila ellen vívott boksz meccsét, amikor egy ponton Bochkor Gábor úgy érezte, bevihet egy mélyütést a meccs után színpadra lépő Gáspár Lacinak, utalva rá, hogy az énekes nem volt épp a helyzet magaslatán az előadása közben. „A második menetben én már számítottam rá, hogy ő már nagyon fáradt lesz és lesz pár olyan mozzanata, amibe ő beletesz mindent. Lényegében tizenkilencre lapot húz. Akkor kellett nekem ésszel lennem. 

Ha én akkor befejezem a mérkőzést, netán egy fej KO-val, akkor a néző kérdezhette volna, hogy ennek mi értelme volt...

- magyarázta éppen Bárdosi Sándor, amikor Bochkor Gábor hirtelen közbevágott

És mondhatták volna, hogy milyen szemét vagy, ráadásul meg kellett volna hallgatnunk még egy Gáspár Laci dalt...

 - szakadt ki a legendás rádiósból, akinek szavai egy pillanatra meglepték mind Bárdosit, mind a Retró Rádió stúdiójában ülőket, majd néhány másodperc után mindannyian röhögésben törtek ki. „Sanyi csak védte a nézőket!”- jegyezte meg zárszóként Háder Gyuri.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek