Létrehozva: 2024.09.04.
Módosítva: 2024.09.04.

Bochkor Gábor kihívást kapott: Egy rapper akarja elverni

A híres rádiós nem ilyen felkérésére számíthatott, Bochkor Gábort a ringben intézné el a zenész.

Úgy tűnik, Bochkor Gábor félhet, ugyanis egyre több online bejegyzésben tűnik fel egy neki címzett felkérés, ami nem olyan, amilyeneket eddigi karrierje során kapott. A rapper Lmen Prala, aki a hétvégén lép ringbe az RTL első adás után megbukó Sztárbox című "show"-jában, erős kijelentést tett egy videóban, amit a hétvégi ellenfelének, Németh Kristófnak címzett. A rapper minden idejét a kondiban tölti, míg ellenfele reggeli rádióműsorokban hangos csak az állítása szerint.

Bochkor Gábor
Bochkor Gábor kihívást kapott egy bunyóra a rebellis rappertől (Fotó: TV2)

Készen áll a harcra?

A rebellis rapper elcsípte, hogy ellenfele, Bochkor Gábor reggeli műsorában csipkelődött harcuk előtt. Prala azért készített egy videót, hogy üzenjen Kristófnak, mondván, neki nem csak a szája jár, hanem mindennap a teremben kondizik.

„Na szevasz Géza!” – kezdi videójában a rapper, aki Kristófot korábbi, Barátok közt-ös szereplőnevén hívta.

Úgy hallottam, hogy a Bochkorékba kis csipkelődések voltak. Én mindennap itt vagyok a terembe, te meg reggelente így telefonálgatsz rádiós műsorokba?” – kéri számon a rapper a színészt, akivel egyedül azért emlegeti bárki is egy lapon, mert összesorsolta őket az RTL. Hiszen normális esetben a karrierjét évtizedek óta építő Németh Kristófról és a kimondhatatlan nevű zenészről senki nem írna egy mondatban.

Majd meglátjuk, ki lesz a jobb! Ott találkozunk, a ringbe!

– szögezte le a rapper, aki a videó végén még egy erős kijelentést is tett.

Bochkor Gábor ki lett hívva

A magát az utca népének rappereként emlegető Lmen nem bírt magával, videójában Bochkornak is beígért egy kis bokszot, miután végez jelenlegi ellenfelével a szorítóban. Hiszen az igazán kemény fiúk egy náluk pont kétszer idősebb ellenféllel szoktak keményekedni.

Ja, és hogyha megverlek, akkor kihívom a Bochkort is

– nevetett fel hangosan a rendbontó rapper.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek