Létrehozva: 2024.09.27. 08:00

Gáspár Laci nagyon megváltozott, rá sem lehet ismerni - Fotó

Az énekes új szintre emelte a megújulás kérdését: olyan frizurát csináltatott magának, mint amilyen a 17 éves korosztályban divat. Gáspár Laci húzása sokaknak bejött.

Gáspár Lacitól megszokhattuk, hogy az elmúlt években kizárólag azon dolgozik, hogy minél tökéletesebb legyen a megjelenése. Az énekes közel nyolc éve jár rendszeresen edzőterembe, és természetesen az étkezésére is komolyan odafigyel annak érdekében, hogy a teste szinte tökéletes legyen. A hibátlan külső eléréséhez még plasztikai sebészekhez is eljár, hogy időnként hialuronsavas kezeléssel fiatalítsák az arcát, illetve hajbeültetése is volt. Az eredmény önmagáért beszél: 

Gáspár Laci
Gáspár Laci külseje sokat változott az elmúlt években (Fotó: Mészáros János)

Gáspár Laci terve 

Az énekes már számos interjúban beszélt arról, hogy számára nagyon fontos a megjelenése, hiszen színpadi emberként alapvető dolog, hogy igényesen nézzen ki az előadó. Véleménye szerint egy énekes nem engedheti meg magának, hogy úgy lépjen a színpadra, mint ahogy mondjuk otthon a kertben kapirgálja a gazt, aki a reflektorfényben áll, annak alapvető kötelessége példát mutatni önfegyelemről és igényességről másoknak. Lacinak tehát az a terve és a küldetése, hogy példát mutasson a sztároknak és természetesen a közönségének is: így is lehet élni és így is ki lehet nézni, ha az ember odafigyel magára. 

Hova tovább? 

Ha bárki is azt hitte volna, hogy Laci nem tud már újat mutatnia tökéletesre csiszolt megjelenésén, annak most felszaladhat a szemöldöke, az énekes ugyanis megint kitalált valamit, amitől látványosan megújult a fizimiskája. Gáspár Laci most épp egy merész ötlettől vezérelve arra kérte a fodrászát, hogy szőkítsék ki az egyébként hollófekete tincseit. Hogy egy ilyen kémiai eljárás milyen hatással van a hajszerkezetre, arról jobb nem beszélni, mindenesetre garantált a látványos változás, és még a rajongóknak is tetszik. Nézzék csak: 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek