Vatikáni mintára új iszlám állam jöhet létre Európában

KÜLFÖLD
SHOWBIZ

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.09.23. 17:00

„Undorító...” — a kamerák előtt kapott lesújtó hírt a TV2 bombázója — Videó

Dorinánál eltört a mécses az újabb Tábortűz ceremóniánál, ugyanis ismét szembesülnie kellett Noel viselkedésével. Vajon A Kísértés egy újabb szerelmespár kapcsolatának vet véget?

A Kísértés egyre jobban beférkőzik a szerelmespárok kapcsolatába, hiszen a csábításnak sokan nem tudnak már ellenállni. Például Dorina és Noel sem, akik alig pár hónapos románcukkal vállalták, hogy próbára teszik a szerelmüket, ám egyelőre úgy tűnik, hogy nem azon az úton járnak, amin egyébként szerettek volna. Már csak azért sem, mert Noel igencsak közel került az egyik csábítóhoz, A Kísértés Natijához... Olyannyira, hogy nemcsak egy csók csattant el, hanem egy ágyba is kerültek, és bizony nem csak aludtak. De Dorinának is kijutott a kellemes időtöltés a lányok villájában, hiszen ő Zotyával ismerkedett meg, szintén közelről, bár ők a közös alvásnál megálltak... Most viszont eljött az idő, hogy a szerelmesek újra szembesüljenek azzal, hogyan viselkedtek a partnereik az elmúlt napokban...

A Kísértés
A Kísértés szereplők közül Dorina és Noel kapcsolata meginogni látszik, a lány teljesen kiborult a kamerák előtt (Fotó: TV2)

A Kísértés: Dorina teljesen kibukott

Nos, azt talán kijelenthetjük, hogy a jelek szerint egyáltalán nem áll biztos lábakon Dorina és Noel kapcsolata, hiszen a megcsalás már mindkét oldalról megtörtént. Azt, hogy ebben milyen érzelmek voltak, csak a történet főszereplői tudhatják, azonban tagadhatatlan, hogy valami elindult Dorina és Zotya, illetve Noel és Nati között. Igaz, az utóbbi "páros" most hullámvölgybe került, de ki tudja, mit tartogat még számukra A Kísértés? Ugyanez a kérdés igaz az "eredeti párunkra" is, hiszen múlt héten Noel még abban bízott, hogy a játék végén Dorinával hagyja el a szigetet, ám most nem áll túl jól a szénájuk.

A Kísértés 13. része utáni Tábortűz ceremónián ugyanis ismét szembesülnek azzal, mit művelt a másik az elmúlt napokban. Dorinának nem igazán tetszett, amit a látott, ugyanis vigasztalhatatlanul sírni kezdett, majd csak annyit mondott:

Undorító...

Noelnél sem volt más a helyzet, ő inkább úgy érzi, hogy párját cseppet sem érdekli, hogy mi van vele, és biztos benne, hogy ez nem is fog változni.

Telibe lesz*rja, hogy mi van velem

— fakadt ki a férfi.
Ha pedig kíváncsi vagy, min borultak ki a szerelmesek ennyire A Kísértés 14. részében, te is kapcsolj a TV2-re 21:30-tól!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek