Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
SHOWBIZ

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.09.01.

A Kísértés: Ismerd meg a párokat, akik kockára tették a kapcsolatukat - Videó

Már nem kell sokat várni... Szeptember elsején irány Thaiföld és kezdetét veszi A Kísértés! De mindezek előtt, ismerd meg a párosokat, akik kockáztatták a kapcsolatukat.

A Kísértés - szeptember 1-jén elstartol a TV2 legújabb szuperprodukciója, amelyben négy pár teszi kockára a kapcsolatát. A szerelmesek Kasza Tibor műsorvezetésével kalandozhatnak Thaiföldön, miközben arra a kérdésre keresik a választ: románcuk túléli-e a sziget hatalmát vagy engednek a kísértésnek… De kikről is van szó? Nos, azonnal bemutatjuk neked a négy párost, aki bevállalta, amit a legtöbben nem mertek volna...

A Kísértés
A Kísértés párosai félelemmel vágtak neki a kalandnak (Fotó: Ripost)

A Kísértés párosai - Inge és Lóri

A szerelmesek 2,5 éve alkotnak egy párt, de valójában három éve ismerik egymást. Csak éppen az első találkozójuk nem úgy sikerült, ahogy a mesékben meg van írva, ugyanis a férfi elsütött egy nagyon rossz poént Inge nevével kapcsolatban. Nyugi, megosztjuk veled is, bár szerintünk kitalálhattad: „Akinek nem inge ne vegye magára.” Na, de nem ez a kegyetlen vicc volt az, amiért nem jöttek össze akkor a fiatalok. Mint kiderült Ingének vőlegénye volt akkoriban, s bár a kapcsolata nem volt túl kiegyensúlyozott, hűséges maradt. Aztán a következő találkozónál már nem állt semmi az útjukban, 2023-ban pedig Lóri meg is kérte szerelme kezét. Úgyhogy számukra A Kísértés egy leány- és legénybúcsú volt. 

A fő döntésünk, hogy eljöjjünk a műsorba, az az volt, hogy még jobban megerősítsük a kapcsolatunkat. Mi ezt az egészet úgy fogtuk fel, mint egy leány- és legénybúcsú

– mondta Inge, aki hozzátette, a legnagyobb kihívást számára az okozta, hogy soha ennyit még nem volt külön a párjától. Lóri viszont magabiztos volt, mint mondja:

„Én személy szerint nem vagyok egy félős típus, bíztam a páromban, bíztam magamban” – tette hozzá, szeptember elsejétől pedig kiderül, hogy jogos volt-e ez a magabiztosság. 

Dorina és Noel

A fiatalok igencsak friss kapcsolattal vágtak neki a "bulinak", hiszen alig három hónapja alkottak egy párt. A Power of Love-ban találkoztak és végig kitartottak egymás mellett, sőt nagyon erős szerelem alakult ki köztük. A legfontosabb összetartó erők számukra az őszinteség, a humor és a csipkelődés, bár a forgatásra úgy érkeztek meg, hogy nem volt 100%-os a kapcsolatuk, mégis bíztak egymásban. 

Mielőtt elindultunk a műsorban, mindkettőnkben nagy volt a félelem, hogy mi fog történni velünk, nem tudtuk, hogy mire számíthatunk. Már otthon is fura volt a kapcsolatunk, egy kicsit hullámvölgybe kerültünk, de úgy vágtunk neki, hogy történjen, aminek történnie kell

– fogalmazott Dorina, aki ettől függetlenül bízott Noelben, hiszen otthon lefektették a szabályokat. Ez pedig nem más volt, minthogy: nincs testiség. 

Brigi és Dusán

A szerelmesek öt éve alkotnak egy párt, bár igaz, hogy a megismerkedésük egy szappanopera forgatókönyvébe is belefért volna. Történt ugyanis, hogy Dusánnak még barátnője volt, amikor elkezdett kavarni Brigivel, majd a lány választás elé állította, hogy vagy összejön vele, vagy soha többet nem látja. Nos, már tudjuk, hogy Dusán kit választott, ám idővel kiderült az is, hogy a megcsalás nem egyszeri dolog volt a férfi életében. Brigi mellett is félrelépett, aki ennek ellenére megbocsátott, sőt, idővel igent is mondott Dusánnak, mikor megkérte a kezét. A kérdés csak az, lesz-e ebből esküvő?

Azért döntöttünk úgy, hogy jelentkezünk a műsorba, mert a kapcsolatunkban voltak hullámvölgyek, és úgy voltunk vele, hogy ez egy jó próbatétel lesz, és ha végigcsináljuk, akkor nincs mitől tartanunk

– fogalmazott Brigi. 

Linda és Gergő

Linda és Gergő egy se veled, se nélküled kapcsolatban vannak már legalább fél éve. Azt mondják, hogy érzelmileg már nem egészséges, ami történik. Mindketten túl sokat dolgoznak, nem jutnak egyről a kettőre, szeretnének kicsit kiszakadni a hétköznapjaikból és egy kreált valóságban átgondolni azt, hogy hogyan tovább. Egyébként az ő megismerkedésük is filmbe illő volt: már csak azért is, mert Linda szedte fel Gergőt.

Azért döntöttünk úgy Gergővel, hogy jelentkezünk a műsorba, mert már voltak olyan megfoghatatlan dolgok a közös életünkben, amikre nem kaptunk választ, és reméltük, hogy A kísértés majd megadja ezeket

– fogalmazott a lány. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek