Létrehozva: 2024.08.15.

Bemutatjuk a Kísértés szereplőit – fotókon a TV2 új műsorának leendő sztárjai

Kasza Tibor műsorvezetésével tér vissza a TV2-re a szívekre tekintve legveszélyesebb reality. A Kísértés próbára teszi a kapcsolatokat.

Szeptember 1-jén elstartol a TV2 legújabb szuperpodukciója a Kísértés, amelyben négy pár teszi kockára a kapcsolatát. A szerelmesek Kasza Tibor műsorvezetésével kalandozhatnak Thaiföldön, miközben arra a kérdésre keresik a választ: románcuk túléli-e a sziget hatalmát vagy engednek a kísértésnek… Természetesen a csábításnak nehéz lesz ellenállni, hiszen 10 nő és 10 férfi teszi próbára a szerelmeseket, akik a minap be is mutatkoztak a nagyvilágnak – írja a Bors.

A Kísértés
Szeptember elején indul a Kísértés  Fotó: Bors

A Kísértés: Íme, a szereplők

A műsor 20 év után tér vissza a magyar képernyőkre, az eredetije, a Temptation Island pedig 2001-ben indult az Egyesült Államokban.

Na, de nézzük a szabályokat! Az alaphelyzet szerint négy férfi szereplő lakik együtt 10-12 fiatal, csinos nővel, persze remek körülmények közt, medencés házban. A férfiak megpróbálnak hűek maradni a párjukhoz, a szingli nők feladata pedig elcsábítani őket, próbára tenni a hűségüket, szerelmüket. Ehhez különféle praktikákat is bevetnek. Ezzel párhuzamosan a párok női tagjai egy hasonló luxusingatlanban élnek, kigyúrt testű, jóképű srácokkal, akiknek pedig az a feladatuk, hogy elcsábítsanak egy-egy női versenyzőt. Mondanunk sem kell, hogy kőkemény konfliktusokra lehet majd számítani...

Most pedig nincs is más hátra, minthogy megmutassuk, kik lesznek az idei széria szereplői. Mindez az alábbi képre kattintva, galériánkból derül ki:

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek