Létrehozva: 2024.09.17.
Módosítva: 2024.09.18.

Ez gyors volt! Már az első nap félrekacsintgat A Kísértés új szereplője

A polgárpukkasztó párkapcsolati reality állóvizét Attila és Antónia kavarta fel a tegnap esti megjelenésükkel. És bár ők is úgy indultak neki A Kísértésnek, hogy bíznak abban, a kapcsolatuk kiállja a próbát, de ez már egy nappal a beköltözésük után megdőlni látszik.

A Kísértés továbbra is teljes gőzzel robog előre, és bár hétfőn a nézőknek búcsúznia kellett Lindától és Gergőtől, hiszen szakítottak, a páros helyére máris újabb szerelmesek érkeztek. Antónia és Attila nagyon biztosak a kapcsolatukban, mint ahogy eleinte mindenki, így izgatottan vetették bele magukat a játékba, ám Toncsi a lányok villájában már az első este azzal szembesült, hogy több kísértő pasi figyelmét is felkeltette. A mai adásból pedig úgy tűnik, akad olyan, aki talán neki sem közömbös.

A Kísértés Toncsi
Úgy tűnik, A Kísértés Antónia személyes show-ja lett, 10 pasi küzd a kegyeiért (Fotó: TV2)

A lányok villájában a csajok egy igazán különleges programon vettek részt a pasikkal, hiszen kipróbálhatták a páros jógát, na persze nem a saját párjaikkal. Antóniának Attila helyett most Jeremy jutott, amit talán egyikük sem bánt annyira.

Jelen pillanatban Antónia tetszik a legjobban. És így, hogy ilyen közel kerültünk egymáshoz, nagyon tetszett, hogy végig a szemembe nézett. Én pedig végig suttogtam neki, hogy ne aggódj, bízz bennem, nem foglak elengedni. Tetszik az energiája, a gondolkodása, akár ha úgy alakulna, és nem lenne senki a háttérben, akkor tényleg szívesen randiznék vele

– mesélte Jeremy az élmény után.

A Kísértés-szereplők belevetették magukat az ismerkedésbe

Nagyon úgy tűnt, hogy a lányt egyáltalán zavarta ez a közelség, hiszen igencsak széles mosollyal simult a férfihoz, amit a többiek is irigykedve néztek, miközben saját párjaikkal nem volt ennyire tapintható az összhang. Ennek ellenére Toncsi az óra végén azt is megjegyezte, hogy számára ez sokkal félelmetesebb volt, mint amennyire élvezte volna.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek